Google Pixel 4 kan veel lijken op de iPhone 11 op basis van de nieuwe lek

Gedeeld door @OnLeaks (een leaker met een goede track record) namens PriceBaba, maakt blijkbaar gebaseerd op “early prototyping schema ‘s” toon de Google Pixel 4 als het hebben van een plein camera blok linksboven in de hoek van de achterkant, samen met wat lijkt op een inkeping aan de voorzijde.
Deze nieuwe renders zijn niet super gedetailleerd, maar volgens de bron zal er twee of drie lenzen in het plein van de camera blokkeren. U kunt ook zien dat de luidsprekers zijn zichtbaar op de onderste rand, wat erop wijst dat zij niet naar voren gerichte op dit model. Er is geen teken van een 3,5 mm koptelefoon-poort, zoals te verwachten, en evenmin is er een zichtbaar vingerafdruk scanner, hetgeen suggereert dat het zou kunnen worden ingebouwd in het scherm. Maar er lijkt te worden fysieke knoppen, die een gerucht voorgestelde er misschien niet.

Dus nu is er veel tegenstrijdige informatie, maar we verwachten dat de geruchten te starten in de rij te meer van de onthulling van de Google Pixel 4-serie, die waarschijnlijk gebeuren in oktober. Wij brengen u de geloofwaardige nieuws en geruchten in de tussentijd.
Exclusief: Google Pixel 4 Maakt Onthullen Plein Camera Buil, Geen Fysieke Vingerafdruk Scanner https://t.co/SrRqFNdERA pic.twitter.com/nry9eKfz0s10 juni 2019
Beide van die ontwerp aspecten zijn momenteel geruchten over de iPhone 11, maar we zouden neem dit met een korreltje zout, als de vorige Pixel 4 lekkage vertonen een punch-hole camera aan de voorzijde en een ronde of langwerpige camera blok op de rug.