Huami heeft 10 Amazfit smartwatches in de werken, met inbegrip van Punt 2 en Bip 2

De Amazfit Rand Lite en Bip-Lite geïntroduceerd werden eerder deze maand en kan al worden opgenomen in een lijst van 10 apparaten, maar dat laat nog steeds ons met zes verrassingen.
Er is weinig bekend over de Amazfit Bip-2, maar zijn voorganger was een van de meest betaalbare smartwatches, dus het kan zijn zien we nog een goedkoper apparaat met een geraffineerd design. We verwachten om te zien zowel de Amazfit Punt 2 en Amazfit Bip-2 op het evenement in China. Er is geen garantie dat we horen over een wereldwijde release datum voor een van deze producten. Dat is volgens een persbericht gespot door GizmoChina. Huami ‘ s CEO heeft ook opgemerkt dat sommige van deze apparaten zal worden geïntroduceerd tijdens een evenement op 11 juni naast de Xiaomi Mi-Band 4.
Huidige geruchten voor de Amazfit Punt 2 suggereren dat het zal komen met een ECG-monitor – net als de Apple-Horloge 4 – als een van de top-end Qualcomm Snapdragon Dragen 3100 chipset en eSIM ondersteuning.
Via Gadgets En Wearables
Huami – de fabrikant van de Amazfit bereik van smartwatches – heeft geopenbaard zal worden vrijgeven van 10 apparaten in de komende paar maanden.
Zodra we horen van de nieuwe horloges, zullen we ervoor te zorgen dat je alle details.