Prime Dag prijzen op het nieuwe model van de Apple iPad bij Walmart

Amazon Prime Dag is nog steeds meer dan een maand weg, maar dat betekent niet dat u niet kunt vinden killer deals nu. Walmart heeft de 128GB Apple iPad te koop voor $329 – dat is een $100 korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor het nieuwe model van de tablet.

De 2018 iPad beschikt over een 9,7-inch Retina-display en Touch-ID, zodat u veilig kunt ontgrendelen van uw tablet met een tik van uw vinger en is voorzien van een A10 Fusion chip voor krachtige laptop-achtige prestaties, zodat u zelfs de meest veeleisende apps, waaronder augmented reality-ervaringen.

De nieuwste iPad biedt een verbeterde 1.2 MP front-facing camera kunt u FaceTime in HD, heeft Apple Betalen, en heeft een indrukwekkende alle dagen levensduur van de batterij van 10 uur. En met 128GB opslag kunt u het opslaan van films en foto ‘ s, en het downloaden van apps en games, zonder zich zorgen te maken over het invullen van je tablet.

Dit is een fantastische prijs voor een nieuwer model iPad, maar deze deal van Walmart is een tijdelijke promotie, dus je moet gebruik maken zolang het nog kan.

Als u niet nodig hebt zo veel opslag en geld wilt besparen, Walmart heeft ook de 32GB Apple iPad te koop voor slechts $249 – dat is een 80 dollar korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de tablet.

Apple iPad 32GB $329 $249 bij Walmart
Ontvang het nieuwste model iPad te koop voor $249 bij Walmart. Dit is de beste prijs die we hebben gezien voor de 9,7-inch tablet die beschikt over 32 gb aan opslagruimte en biedt 10 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Bent u geïnteresseerd in andere iPad-modellen? We hebben opgepakt meer van de goedkoopste iPad aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn.

Meer informatie over Prime Dag met onze gids op Amazon Prime Dag 2019: alles wat u moet weten voor de in juli deals evenement.

Shop meer betrekking op onze top picks uit de vaderdag te koop bij Walmart.