Het heruitvinden van toepassing beveiliging met AppWANs

Over de auteur

Mike Gorman is hoofd van de beveiliging en compliance bij NetFoundry. Mike is een ingenieur in nieuwe technologie velden voor meer dan 20 jaar, belast met het gebouw en verbouwing vele technologieën in de data transport en technologie velden.

Effectieve beveiliging van vandaag zal niet lijken op de beveiliging van de afgelopen decennia. Het moet ondersteunen niet alleen de traditionele eindpunten, datacenters en kantoren, moet worden verlengd voor een nieuwe wereld van cloud-geleverd apps, mobile en IoT aangesloten netwerken.

Het probleem: Veel van de gesprekken rond het falen van de beveiliging zijn over de schuld geven van de gebruikers, zoals wanneer ze op schadelijke phishing links of bij gebruik van zwakke wachtwoorden. Of de schuld te geven netwerkbeheerders als de servers niet gepatched in de tijd. Echter, het spelen van het spel de schuld niet wordt opgelost met het grotere probleem van echt veilige verbindingen.