Shenmue 3 de eerste lancering van de Epic Games Store voor Windows 10 Stuks

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.
Deze trailer onthuld meer details over wat we kunnen verwachten van de gameplay. Het blijkt dat deze versie van het spel zal de focus veel meer op martial arts combat dan vorige inzendingen. Creatief hoofd en game director bij ontwikkelaar Ys Netto Yu Suzuki kwam op het podium tijdens de show om te praten tot een nieuwe trailer, en waaruit bleek dat deze toewijding aan Epic Games platform. Een logo voor Valve ‘ s Steam-platform was niet te zien tijdens de trailer.
Het is al bekend dat Shenmue 3 release op 19 November op zowel PC en PS4, maar het is momenteel niet bekend of het spel zal op een bepaald punt release op Steam store voor PC. Als van nu, we weten alleen dat het komt voor PC door middel van de Epic Games Store.
Shenmue 3, één van de meest verwachte game van de franchise opwekkingen van 2019, zal eerst starten op Windows-10 Pc ‘ s via de Epic Games Store. Uitgever Deep Silver onthulde het nieuws naast de Epische tijdens de 2019 PC Gaming Tonen op de E3. Als het spel van de hoofdpersoon, een jonge Japanse man genaamd Ryo Hazuki in 1980 is China, bestudeer je onder een nieuwe kung fu grootmeester aan het leren van nieuwe combat skills op een nieuwe school. U zal gebruik maken van deze vaardigheden om zowel de deal met de vijanden en red onschuldigen in de filmische momenten.