Zuid-Afrika vs West-Indië live stream: het horloge vandaag de Cricket World Cup 2019 overal

Zuid-Afrika hebben dringend behoefte aan een overwinning in de Rose Bowl te houden van hun Cricket World Cup 2019 hoop levend, na drie rechte nederlagen. West-Indië kapitein Jason Houder zal ook moeten liften zijn troepen na het lijden van een stekende overwinning tegen Australië op donderdag. Ongeacht waar ter wereld u ook bent u kunt kijken naar de match met behulp van onze gids hieronder om het krijgen van een Zuid-Afrika vs West-Indië live stream.

Live stream Zuid-Afrika vs West-Indië – waar en wanneer

De wedstrijd vindt plaats in de Rose Bowl in Southampton, de gewone huis van Hampshire County Cricket Club.

Het spelen begint om 10.30 uur best ebay-lid, op maandag. Voor Proteas fans dat is een eind van de ochtend begin van 11.30 SAST, terwijl Windies fans kunnen juichen op hun kant van 5.30 am Eastern Time.

Van zijn kant nederlaag naar Australië op donderdag mei is een van de meest spannende games van het toernooi tot nu toe, maar dat zal weinig comfort te Windies schipper Jason Houder. Ze hadden hun momenten – hun woeste tempo aanvallen verminderde de kampioenen te 38-4 en 79-5 en het voordeel leek te worden met hen. Maar een arme die vanaf hun vroege batting order zag ze verliezen het initiatief en dat je waar verbeteringen worden verwacht tegen Zuid-Afrika.

De volgende Proteas derde rechte World Cup 2019 nederlaag in de handen van India op woensdag, rapporten bleek dat de legendarische batsman AB de Villiers had aangeboden om met pensioen te helpen weer hun campagne. Het aanbod werd afgewezen, maar het gaat om iets simarly buitengewoon voor Zuid-Afrika schipper Faf du Plessis te doen herleven van de moraal van zijn belaagd kant en houden hun wk-droom in leven.

Een andere fascinerende Cricket World Cup game te wachten staat, en u zult in staat zijn om naar te kijken met het gemak van overal in de wereld als u onze Zuid-Afrika vs West-Indië live stream gids hieronder.

Kijken naar een Cricket-World Cup 2019 live stream van buiten uw land

Als je in het verenigd koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, de VS of India en op zoek om uit te vinden hoe om te kijken naar de wedstrijd, hebben we alle informatie over de omroep in uw regio hieronder.

Als u weg bent van huis en land te kijken om af te stemmen op je waarschijnlijk zult u niet in staat om dankzij geo-blocking. Gelukkig is er een manier om verlichting te brengen die frustratie. Door het gebruik van een VPN – u zult in staat zijn om het spel te bekijken veilig zonder te hebben om een kans te nemen op een illegale feed van een website die waarschijnlijk besmet met malware.

Wij hebben alle grote Vpn ‘ s door hun schreden en we beoordelen ExpressVPN als onze pick van wat er, dankzij het gebruiksgemak en krachtige beveiligingsfuncties. Het is ook compatibel met zowat alle streaming-apparaat die er zijn, inclusief Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation, evenals de Android-en Apple-telefoons. Dus om dat huis broadcast en veiliger online, ExpressVPN is onze aanbevolen optie. U kunt ook gaan voor een van onze andere top drie van de beste VPN-diensten die hieronder worden vermeld:

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook
3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Als je eenmaal hebt gekozen en geïnstalleerd op uw VPN-van de keuze, opent u gewoon de service van de bijbehorende app, klik op ‘kies locatie’, selecteer het juiste land en u zult in staat zijn om te kijken naar de uitzending, als waren jullie weer thuis. Het is een absolute makkie.

Hoe stream Zuid-Afrika vs West-Indië wonen in het verenigd koninkrijk

Sky Sports heeft de exclusieve rechten voor de live-uitzendingen van alle 2019 Cricket World Cup wedstrijden in het verenigd koninkrijk, wat betekent dat je nodig hebt om een abonnee om naar te kijken spelen van vandaag de wedstrijd en de rest van de actie van dit jaar het toernooi.

Als u wilt kijken naar deze zomer cricket carnaval, maar geen zin heeft om het plegen van een satelliet-abonnement, dan Sky is Nu TV service is een prima alternatief. Pak een sportkaart voor een dag (£8.99), een week (£14.99) of meld je aan voor het geheel van de World Cup en de aanstaande As door het te grijpen Nu de speciale aanbieding waardoor je alle Sky Sports-kanalen voor € 25, – per maand voor de komende vier maanden

Niet in de UK voor dit spel? Als u Blighty u kunt nog steeds kijken naar Hemel of het Nu TV-dekking door het grijpen van jezelf een VPN – en streaming als je zat thuis.

Hoe stream 2019 Cricket World Cup online in India

Sterren India/Star Sports zijn de officiële omroep van de 2019 Cricket World Cup in India en toont elke wedstrijd live.

Als u niet wenst te worden gebonden aan een Star Sports subcription, dan kunt u zich aanmelden voor over-the-top Hotstar streaming service costing ofwel ₹299 (rond de $3) voor een maand of ₹999 ($14) voor een heel jaar.

Spelen tussen Zuid-Afrika vs West-Indië is te wijten aan beginnen om 3 uur ‘ s middags New Delhi tijd.

Als u een van de twee bovengenoemde opties en je bent buiten India, maak dan gebruik van onze VPN – gids boven te kijken naar de wedstrijd alsof u thuis.

Hoe kijk Zuid-Afrika vs West-Indië: live stream in Australië

De belangrijkste go-to optie voor de fans kijken om te kijken naar de wedstrijd en de rest van de Wereld Cup is via een Fox Sports abonnement.

Als u geen zin heeft een gewicht van jezelf naar beneden met dat soort van betrokkenheid, dan een Kayo Sport Basic Pakket voor $25, – per maand (voor twee apparaten tegelijk) of een Kayo Sport Premium Pakket voor $35, – per maand (drie apparaten) misschien beter geschikt. Beide pakketten zal u toelaten om te kijken naar alle van de World Cup, maar zonder de noodzaak om te worden vastgebonden in een lang contract.

U zult natuurlijk nodig een VPN – als u van plan bent om te kijken naar de Australische dekking uit het buitenland.

Spelen is te wijten aan beginnen om 7.30 uur AEST vandaag.

Hoe kijk Zuid-Afrika vs West-Indië: Nieuw-Zeeland live stream

Sky heeft geklikt hebt tot de exclusieve rechten om de Cricket World Cup in Nieuw-Zeeland.

Spelen is ingesteld om te beginnen om 9.30 uur in de vroege uren van zondag – we raden het hebben van een gestage stroom van koffie bij de hand als u van plan bent om te kijken naar het geheel van de procedure.

Als je de weg van uw TV, dan kunt u het downloaden en bekijken op de Sky Go app. En als je het buitenland dan is de VPN – methode zoals hierboven vermeld is de beste manier om te gaan.

Hoe om te kijken naar de cricket-Pakistan

Pakistan-gebaseerd cricket fans lijken twee opties voor het bekijken van de World Cup Cricket spelen. U kunt afstemmen op Sony Tien of op de eigendom van de staat PTV Sport.

De wedstrijd start om 2.30 uur in Pakistan.

Hoe kijk Zuid-Afrika vs West-Indië: ONS live stream

Voor de rode bal fans in Amerika, Willow TV is de officiële AMERIKAANSE omroep van het toernooi. De service kost € 9,99 per maand en is ook beschikbaar op het gebied van streaming services zoals Sling en Fubo.

Om naar te kijken Willow TV als je uit Amerika en geo-geblokkeerd, onze VPN-oplossing zoals hierboven beschreven zal ervoor zorgen dat u niets meer mist van de actie.

Spelen tussen Zuid-Afrika vs West-Indië is ingesteld om te starten om 5.30 ET, 2.30 am PT.