Wilt u een gratis Xbox One S? Dan check out Maagd het nieuwe breedband-en TV-flash deals

Virgin Media is echt de liefde van een goede flash-sale’. Maar terwijl deze knippert en ze zijn verdwenen aanbiedingen kunnen soms te kort komt, grijpen onze aandacht, de nieuwste breedband en TV aanbiedingen van Virgin hebben ons goed en echt verslaafd.

Eindigt deze woensdag om 11.59 uur, de term flash is zeer de nadruk ligt hier. Maar, als je deze deal voordat het komt tot een einde dat u zal worden beloond met een gratis Xbox One S, plus drie games of € 150 Bill krediet.

Deze aanbieding is beschikbaar met een paar verschillende pakketten van de Maagd. Voor de goedkoopste prijs is er de Grotere Bundel met snelle glasvezel snelheden en een groot scala aan kanalen. Of als je een sport of films ventilator, is er de optie voor het toevoegen Sky Cinema of Sky Sports en BT Sport, of zelfs alle drie samen.

Voor degenen die willen om te gaan al op hun breedband-deal, is er de ‘Ultieme Oomph Bundel‘. Terwijl we nog steeds niet helemaal zeker over de naam, we zijn grote fans op wat het aanbiedt. Met Sky Sport, Sky Cinema, BT Sport, ongelooflijk gemiddelde snelheden van 516Mb en een onbeperkt data-SIM voor uw telefoon, dit is echt het ultieme pakket.

U kunt al deze pakketten, die allemaal voorzien zijn van de Xbox One S en drie games (Forza Horizon 3, Zee van Dieven en Minecraft zo goed als een maand van Xbox live). Of als de termijn legt u uit, onze gids voor de beste breedband deals alles te zien die momenteel beschikbaar zijn.

Maagd het breedband-en TV-deal in full:

Ultieme Oomph Bundel | 12 maanden | 516Mb gemiddelde snelheid | Weekend bellen | £25 set-up | £99 per maand | GRATIS Xbox One S + drie games of € 150 Credit Factuur
Wilt gaan allemaal uit op uw breedband? Zoek dan niet verder. De Ultieme Oomph Bundel bevat belachelijk snel 516Mb gemiddelde snelheden, de gratis Xbox en games, meer dan 280 zenders zoals Sky Cinema, Sky Sports en BT Sport en een volledig onbeperkt data-SIM. De prijs kan hoog zijn, maar de hoeveelheid functies die u krijgt is ongeëvenaard.

Deal eindigt op 12 juniBekijk de Deal

Is Maagd glasvezel breedband beschikbaar in mijn regio?

We zijn nu op het punt waar ongeveer 60% van de BRITSE huishoudens zijn in staat om te ontvangen, supersnelle Maagd breedband. Het is eenvoudig om uit te zoeken als je een van die gelukkige mensen. Ga naar onze toegewijde Maagd breedband aanbiedingen pagina (of de prijs grafiek van de vergelijking aan de onderkant van deze pagina), voert u uw postcode in waar aangegeven op de bovenkant van de pagina en als aanbiedingen te zien zijn als beschikbaar dan bent u aan het lachen is.

Als er geen resultaten worden geretourneerd, ga dan naar onze beste glasvezel breedband aanbiedingen pagina en doe precies hetzelfde ding om te zien of u supersnel glasvezel breedband met een andere provider, zoals BT-Superfast.