Warriors vs Roofvogels live stream: het horloge Spel 5 2019 NBA Finals online vanaf elke locatie

Hoe je het ook draait, de 2019 NBA Finale heeft het in zich om iets heel bijzonders. Ofwel de Toronto Raptors zijn gaan lopen met hun eerste elke NBA kampioenschap, of de Golden State Warriors gaan claw back van de basketbal-serie van 3-1 naar beneden. Één van beide manier, de volgende stop op deze ongelooflijke reis in Toronto voor Spel 5 vanavond en ben je hier aan het juiste adres als u op zoek bent naar een Warriors vs Rapros live stream. Blijf lezen en wij zullen u precies laten zien hoe om te kijken naar de 2019 NBA Finals online waar je toevallig om jezelf te vinden in de wereld.

2019 NBA Finale – wanneer en waar?

Sinds de Krijgers zijn van Oakland en de Roofvogels uit Toronto, de NBA-Finale zal worden verdeeld tussen de twee steden. Spel 5 in de serie vindt plaats op maandag 10 juni om 9 uur ET (6pm PT, 2 uur BST, 11 uur AEST) op de Scotiabank Arena in Toronto.

Spelletjes 6 en 7 zal worden verdeeld tussen de twee steden, met Spel 7 (indien nodig) vindt plaats op 8 uur en op zondag 16 juni.

De Golden State Warriors, veegde de Portland Trail Blazers 4-0 in de Western Conference Finale om de vooraf aan de laatste ronde.De Warriors zijn terug in de Finale voor de vijfde rechte seizoen en het team zal het opnemen voor hun derde titel op rij. Als ze het af te trekken, ze zullen het team dat als eerste drie-turf sinds de Los Angeles Lakers trok de prestatie terug in 2002.

De wil van Steph Curry en Klay Thompson zijn gekomen groot deze serie, maar tot nu toe zijn de Krijgers één Kevin Durant afstand van hun beste? Het enige wat ze hebben om zich te concentreren op de teleurstelling die ze hadden toen de Cleveland Cavaliers draaide rond een gelijkaardig tekort zijn rug tegen de Warriors in 2016.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de franchise, de Toronto Raptors zijn doorgestoten naar de NBA-Finale. Het team kan hebben verloren in twee games naar de Milwaukee Bucks in de Eastern Conference Finals maar dankzij een run geleid door Kawhi Leonard, de Roofvogels geslaagd om geld te verdienen zichzelf een plek in de Finale. Hij is echt de belangrijkste man en hij zal zijn wanhopig om te ontgrendelen een NBA-Kampioenschap kroon. En Serge Ibaka het display van de bank in het Spel 4 bleek dat de Roofvogels hebben kracht in de diepte, ook.

Of u nu wroeten voor Golden State of Toronto, wij laten u zien hoe om af te stemmen op alle actie op uw TV of online. De informatie die u nodig hebt in dit Warriors vs Roofvogels live stream gids.

Hoe kijken de in 2019 NBA Finals online van buiten uw land

Woon in de VS, het verenigd koninkrijk of Australië en wilt vangen de Raptors vs Krijgers? Scroll verder naar beneden op de pagina en we zullen uitleggen hoe om te kijken naar een 2019 NBA Finale live stream, of je wel of niet hebben kabel.

Maar als je niet kunt kijken, omdat je niet in je eigen land en dus de dekking is geo-geblokkeerd, dan kunnen we stellen een slim alternatief (en nee, het niet gepaard gaat met het vinden van een dodgy feed op Reddit). Met behulp van een VPN of Virtual Private Network – u kunt het IP-adres van een in een andere lidstaat of een land gaat dat de stream zodat u kunt kijken naar de series van overal in de wereld. Het proces is zeer eenvoudig…

We hebben alle geteste het grote VPN-diensten en wij beoordelen ExpressVPN als de absolute beste. Het is compatibel met alle apparaten, ondersteunt de meeste streaming-diensten en behoort tot een van de snelste. U kunt het zelfs installeren op apparaten zoals een Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation. Dus voor een one-stop-shop, kunt u niet verkeerd gaan met de Express – maar er zijn meer fantastische VPN-opties er ook zijn:

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment. U kunt kijken op de vele apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, Brand TV-Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis, en als je het leuk vindt, krijgen 15 maanden voor de prijs van 12. Check out Express VPN
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een geweldige, betaalbare keuze voor streaming
3. IPVanish: ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Van daar, opent u gewoon de VPN-app, klik op ‘kies locatie’ en selecteer de juiste locatie – het is super makkelijk om te doen. Kies een land toont een Finale live streamen en te bekijken als je in dat land.

us flag

Kijken naar de NBA Finale op TV in de VS

Als je je al hebt aangemeld voor een NBA League Pass dan zijn we bang dat zal niet helpen krijg je een live stream van de Raptors vs Krijgers. De NBA ‘ s eigen streaming service zien we geen NBA Finale wedstrijden live online. Het beste kan doen is om de games op replay drie uur nadat ze zijn uitgezonden op TV.

Om naar te kijken op TV dan, ABC is uw enige optie als het netwerk heeft zich verzekerd van de rechten voor de uitzending van de NBA Finale live.

We willen kijken naar de NBA Finale was makkelijker op TV, maar je kunt rond te krijgen netwerk exclusiviteit aanbiedingen door te kiezen voor een streaming-dienst die u toegang geeft tot elk kanaal waarop de play-offs en alle die komen met een soort van gratis proefperiode.

  • fuboTV $44.99 voor de eerste van de maand, fuboTV niet ESPN maar je krijgt er toegang tot TNT, NBA TV en ABC in de meeste markten. De dienst omvat ook Cloud DVR zodat je kunt opnemen games om ze later te bekijken en als u vergeet om het opnemen van een spel, het bedrijf van de 3-daagse replay kun je replay bijna elk spel, show of film die vertoond worden in de laatste drie dagen. FuboTV biedt zelfs een gratis 7-dagen op proef, zodat u kunt testen of de dienst.
  • Hulu met Live TV – $44.99 per maand – Hulu met Live TV geeft je toegang tot ESPN, TNT en ABC in de meeste markten, maar de dienst nog niet op NBA TV. De dienst ondersteunt een breed scala van apparaten streaming en bevat zelfs zijn eigen Hulu Originelen in het geval u wilt een pauze van het kijken naar sport.
  • Playstation Vue vanaf € 44.99 per maand – Playstation-Vue heeft vier plannen: Toegang, Kern, Elite en de Ultra maar dan zult u moeten kiezen voor de Core plan op $49,99 per maand om sport te kijken. De service is basisplan geeft u toegang tot ESPN, TNT en ABC in de meeste markten, maar je moet om te controleren om te zien of het plan die u kiest heeft NBA TV. Er is ook een 5-dagen gratis trial beschikbaar.
  • DirecTV Nu $50, – per maand – DirecTV geeft je Nu toegang tot ESPN, TNT en ABC in de meeste markten, maar alleen sommige plannen bieden NBA TV. Je kan streamen op drie schermen tegelijk en met de DirecTV Nu app kun je live TV kijken op de weg. Nieuwe klanten kunnen profiteren van een 7-dagen trial, maar je moet kopen van DirecTV Nu de pakketten.
  • Sling TV vanaf € 15, – per maand – Sling-TV ‘ s Sling Oranje of Sling Blauw packages kosten $15 of kan je ze combineren voor $25 per maand. Echter, elk pakket bevat verschillende kanalen, dus zorg ervoor dat degene die je kiest is de kanalen die u wilt bekijken. Sling TV geeft je toegang tot ESPN, TNT en ABC in een beperkt aantal markten met NBA TV beschikbaar als een add-on.
  • YouTube TV – $49,99 per maand – YouTube-TV geeft je toegang tot ESPN, TNT, NBA TV en ABC in de meeste markten. De dienst biedt ook NBA League Pass. Met YouTube TV krijg je gratis en onbeperkt DVR opslagruimte opnemen games voor later en u kunt de stream service op drie apparaten tegelijkertijd. Een gratis proefperiode van 14 dagen is ook beschikbaar, zodat u kunt testen het uit voor jezelf.

– Ontdek onze pick van alle ONS de beste sport-streaming sites

Hoe kijken de Raptors vs Krijgers in het verenigd koninkrijk

Basketbal fans in het verenigd koninkrijk in staat zal zijn om af te stemmen in de NBA Finale op Sky Sports. De dienst zal de meerderheid van de Warriors vs Roofvogels games op 2am BST.

Als je niet al een Sky Sports abonnee en geen zin om te betalen voor de service alleen te kijken naar de NBA-Finale, maak je geen zorgen als u kunt kopen een dagelijkse, wekelijkse of zelfs maandelijkse Sky Sports Pass op Nu de TV. Dit zal u toelaten om te kijken naar de NBA Finale en alle andere sporten getoond op Sky.

Als het gaat om streaming basketbal online onze eerste keuze is NBA.com. Met de NBA League Pass kunt u kijken honderden Live en On-Demand games op al uw favoriete streaming-apparaten, inclusief Apple TV, Chromecast, Roku, Amazon Fire-TV, Xbox, Playstation en zelfs op mobiele apparaten. Het kost £39.99, en zal u toegang geven tot alle resterende NBA live games.

En als je jezelf buiten het verenigd koninkrijk op elk moment tijdens de play-offs vergeet dan niet dat je altijd kunt een VPN gebruiken om te wijzigen van uw IP-adres terug naar de UK en kijken naar een van deze streaming services als u weer thuis.

Hoe je een NBA Finale live stream in Australië

Als je in bent voor een beetje ochtend NBA kijken naar Down Under (de games zijn te wijten aan de start om 11u AET), er zijn tal van opties op TV en online.

Als u Fox Sports, dan zult u wilt schakelen naar kanaal 508 voor de ESPN-kanaal.

Als het een telefoon of een laptop die je zou eerder kijken uit, dan is er de ESPN-Speler voor in de plaats. Of u kunt live stream NBA actie via de Kayo Sport streaming-dienst, die beschikt over no lock-in contracten en omvat ook toegang tot meer dan 50 sporten, zowel live als on demand.

Kayo Sport Basic Pakket kost $25 per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor $35, – per maand.

De Foxtel Nu en Kayo Sport apps betekent dat u toegang kunt krijgen tot deze vanaf de door u gekozen apparaat waar je ook bent (hoewel je hebt een VPN – als je dat in het buitenland).