Winkel Idool 2019: De winnaar geopenbaard

Ze werden vergezeld door Hannah Cast (EE), Hannah Darby (Drie) en Subsidie Miller (Drie), allen bekend om hun uitstekende werk en de dienstverlening in de wedstrijd van dit jaar.
“De top zes scheen door en onder de indruk van alle van de rechters, maar er was geen twijfel dat Gavin verdiende de definitieve titel. Gavin ‘ s toewijding aan zijn werk is voelbaar en keerde hij terug naar de 2019 concurrentie sterker is dan ooit om te bewijzen aan de rechters waarom hij één van de beste mobiele verkopers in het land.” De jaarlijkse wedstrijd, gesponsord door Samsung en nu in haar 15e jaar, en duurt zes maanden en functies mysterie winkels, stemmen, live uitdagingen, tests en interviews te vinden van de ultieme mobiele sales persoon.

The six finalists of Shop Idol 2019 (Image credit: Future/Mobile Industry Awards)
De zes finalisten van de Winkel Idool 2019 (Image credit: Toekomst/Mobile Industry Awards)
(Foto: © Toekomst/Mobile Industry Awards)

Mooney, van Penrith, versloeg concurrenten van alle grote BRITSE retailer te worden beschouwd als het land van de top mobiele verkoper in de laatste week is de Mobiele Industrie Awards 2019.
De bekendmaking vond plaats tijdens de laatste week is de ceremonie in de Londense Royal Lancaster Hotel, met de award wordt uitgereikt door Conor Pierce, Corporate Vice President van Samsung UK & Ierland.
Evenals de hoofdprijs, Winkel Idool ook erkend vijf runners-up, met Dan Daianu en Matthew Mason, zowel van EE, afronding van de top drie.
“Dit jaar is de Winkel Idool wedstrijd was onze meest omstreden, maar met sterke kanshebbers tijdens het gehele proces van een verscheidenheid van de BRITSE top telefoon retailers,” zei James Peckham, Wearables Editor van TechRadar en Winkel Idol rechter.
Gavin Mooney van O2 is gekroond tot winnaar van de Winkel Idool 2019.