AMD Radeon RX 5700 Gpu ‘ s krijgt u drie gratis maanden Xbox Spel Pas

Dat bevat een aantal high-profile titels zoals Metro Exodus en Borderlands: Knappe Collectie, met veel meer gepland langs de lijn – met name Halo: Master Chief Collectie, en 5 Versnellingen.
Via Neowin Normaal gesproken, Microsoft ‘ s Xbox-Game Pass zal u terug of € 4 (ongeveer AU per maand, en de service is in beta nu.

Gaming goedheid

Bovendien, de vernieuwde Xbox-app voor Windows 10 is ook in beta vorm, en dit biedt een overkoepelende hub voor het beheer van uw PC-games en de Xbox-Game Pass titels als je een abonnee. De app bevat ook een belasting van sociale functies, het faciliteren van tekst of voice-chat met uw Xbox-vrienden van de PC.
E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.
Om precies te zijn, AMD aangekondigd dat het een Xbox-Game Pass bieden bestaande uit een gratis abonnement op de service voor drie maanden, die zal worden gebundeld met zowel de Radeon RX 5700 en RX 5700 XT-Gpu ‘ s wanneer ze op de planken op 7 juli.
Zoals je je waarschijnlijk weet, Ryzen 3e Generatie processoren zal ook gaan over de verkoop op die dag, en sommige van deze zal worden geleverd met de Xbox-Game Pass ook. AMD is nog niet opgehelderd precies welke modellen nog niet, dus we moeten gewoon rustig zitten en wacht op verder nieuws op dat vlak. Vermoedelijk de high-end chips zal worden opgenomen, maar misschien niet een van de goedkopere varianten.
In ieder geval, dit geeft u tal van mogelijkheden om te oefenen met uw nieuwe RX-5700-serie grafische kaart, want zoals we al gehoord, Microsoft abonnement service brengt meer dan 100 games voor Xbox en de PC.
Bent u een PC gamer die graag het geven van Microsoft ‘ s nieuwe Xbox Game Pass, een spin voor een paar maanden, voor gratis? Goed, AMD heeft onthuld een nieuw aanbod op de E3 2019 geven de kopers van de dreigende Radeon RX 5700 grafische kaarten en selecteer Ryzen 3000 Cpu ‘ s precies dat.