Animal Crossing: New Horizons voegt knutselen en landbouw, wordt uitgesteld tot 2020

Helaas, echter, het was niet allemaal goed nieuws voor één van Nintendo ‘s grootste franchises: Zodra een verwachte release in eind 2019, Nintendo’ s Yoshiaki Koizumi aangekondigd dat Animal Crossing: New Horizons nu zal niet worden vrijgegeven tot 20 Maart 2020.
[embedded content] E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.

Survivor: Animal Crossing

Andere subtiele toevoegingen aan de serie zijn de mogelijkheid tot het plaatsen van items overal op het eiland en de landbouw, die helpt bij het maken van Animal Crossing het gevoel een beetje meer zoals de Harvest Moon-serie. Dat gezegd hebbende, rekening houdend met alle van de bewoners van de wereld zijn dieren het is waarschijnlijk veilig om te veronderstellen dat de traditionele veehouderij is uit van de vraag.
Onze eerste gameplay beelden van het spel toont de dorpeling landbouw en het vervaardigen van nieuw meubilair – iets dat nooit is een aspect van de belangrijkste Animal Crossing games. Sommige van deze functies zien eruit alsof ze opgetild van Animal Crossing: Pocket Kamp, terwijl andere aspecten zijn volledig nieuw voor de serie.
Hoe dan ook, we worden enthousiast om meer te horen over het spel voordat het uit komt volgend jaar.
De setup voor het spel, zo blijkt uit de trailer, is dat Tom Nook is nu het charteren van vakantie-pakketten naar een onbewoond eiland, die u, als de dorpeling, moet onderzoeken en te cultiveren in een bloeiende gemeenschap. Het is een nette draai aan de klassieke formule van u vangen van een trein naar een nieuwe stad, en een die helpt rechtvaardigen de nieuwe crafting-elementen.
Na maanden van stilte, heeft Nintendo onthulde de eerste gameplay beelden van de nieuwe Animal Crossing spel op de Switch – nu heet Animal Crossing: New Horizons – op zijn Nintendo Direct E3 2019 evenement.