Apple brengt iOS 12.3.2, die heeft slechts één taak te doen

Ook later in het jaar 2019 is de nieuwe iPhone-11, en zijn we begonnen aan voor het ontvangen van een gestage druppel-feed van de geruchten en lekken omliggende dat apparaat, dus stay tuned TechRadar voor al het laatste Apple-nieuws.
De iPhone 8 Plus bug was dat nu en dan, portret-modus foto ‘ s genomen in de camera-app is niet van toepassing op een post-processing diepte beïnvloeden, zo zou u opnieuw hoeft in te nemen selfies te krijgen dat ‘bokeh’ onscherpe achtergrond. Het is niet het grootste probleem in de wereld, en sommigen beweren het niet te rechtvaardigen dat een hele nieuwe update op te lossen – iOS 12.3.1 niet te veel upgrades al, maar dat had meerdere bug fixes voor een scala aan apps.
Als je vaak in aanraking met de iPhone 8 Plus bug en vind het een grote ergernis, iOS 12.3.2 kan het verbeteren van uw smartphone-ervaring, maar mensen willen een grote update zal moeten wachten voor iOS 13 later in het jaar 2019.
Soms is het besturingssysteem (OS) updates brengen de wilde nieuwe functies die opnieuw uitvinden van de manier waarop je het gebruik van uw smartphone; dit is niet het geval met iOS 12.3.2, een nieuwe update voor Apple toestellen draait iOS-12, die heeft net een baan te doen.
Deze opdracht zal niet gezien worden door de overgrote meerderheid van iPhone-gebruikers, en zelfs degenen die zijn getroffen misschien niet eens in de gaten iOS 12.3.2 de enige taak is om uit te roeien een kleine bug die af en toe optreden op de iPhone 8 Plus handsets, in een specifieke app. Praten over overkill.