Beste Nintendo-Schakelaar games van E3 2019

Nintendo is niet gehouden een fysieke conferentie op de E3 voor enige tijd nu en E3 2019 was het niet anders. Maar toch klopte het uit van het park met haar online uithangbord voor de Nintendo Schakelaar van dit jaar, de aankondiging van een hoop ongelooflijke-op zoek naar nieuwe games, belangrijke updates voor bestaande favorieten, smart ports en remakes, alsmede ten minste één bom vervolg.

Als voor een Nintendo-Schakelaar 2? Dat zal moeten wachten, lijkt het…

Van een nieuwe Zelda-spel naar een technisch-bijna-onmogelijk de haven van The Witcher 3, dit zijn de beste Nintendo-Schakelaar games op de E3 2019.

Een (naamloos) Zelda: Adem van de Wilde vervolg

Dit was het laatste mic-drop moment van Nintendo ‘ s E3 live stream, maar wat een moment was. De Legende van Zelda: Adem van het Wild is niet meer DLC – het krijgen van een geheel nieuw vervolg.

In dit stadium is er geen naam of datum voor de release te gaan (we moeten maar noemen het The Legend of Zelda: Adem van de Wilde 2 voor nu), op slechts een korte clip voor in de plaats. Het bleek Zelda en Link het verkennen van onder Hyrule Castle, voordat er een opgestane krijger foe – potentieel een undead Gannondorf. De camera snijdt aan een weergave van Hyrule Castle uit een verre locatie. Er is een grond-schudden quake, Hyrule Castle is verzwolgen in de stof. En dat is het.

Erg naar om in harmonie te zijn met de nieuwe Zelda-formule, vastgesteld door de Adem van het Wild kan dit worden deze generatie Majora ‘ s Mask.

Luigi ‘ s Mansion 3

Je mag niet bang te zijn dat er geen geest, maar Luigi is nog steeds zo. We kregen een uitgebreide blik op Luigi ‘ s Mansion 3 tijdens het Nintendo livestream, dat leidt ons tot een paar nieuwe monteurs voor het spel. Namelijk, het is zoals het zal een veel meer kinetische uitje voor de scaredy-kat loodgieter, die in staat zal zijn om zijn geest te vangen stofzuiger ding slam spectors tegen de muur, terwijl ook het doen van een area of effect-air blast.

Er is ook een nieuwe multiplayer-modus aangekondigd voor het spel genaamd ScareScraper, om u te laten concurreren voor ghost-hunting dapperheid tegen je vrienden, evenals een co-op-modus introduceert een nieuw personage genaamd “Gooigi”. Stel je een Flubber-ceerde versie van Luigi, en je bent er, met de groene kleverige versie van Luigi in staat om te lopen op spikes en knijpen door hekken, zoals een vriendelijke T-1000 terminator. Hij zal ook de secundaire karakter couch co-op spelers krijgen om te spelen als.

Helaas zijn er nog geen concrete releasedatum voor Luigi ‘ s Mansion 3 buiten “2019”. We houden je op de hoogte.

Een beetje meer informatie was gebleken voor de remake van de GameBoy classic, Link ‘ s Awakening.

Nog steeds houden dat de top-down stijl die de serie ooit zo beroemde (maar met een nieuwe, gemoderniseerde, Pixar-achtige stijl), Link ‘ s Awakening voor Nintendo Schakelaar heeft nu geopenbaard is aan een bouw-uw-eigen dungeon mode. Slepen-en-neerzetten tegels zal u laten bouwen van de nieuwe uitdagingen binnen het spel – hier is de hoop er is een online element, zodat u deze kunt delen met uw vrienden.

The Witcher 3 voor Nintendo Schakelaar

Iemand had beter stuur een demon hunter voor Nintendo HQ – er moet een soort van duistere magie wordt gegoten om The Witcher 3 draaien op de Nintendo Schakelen. Maar monster hunter Geralt is inderdaad geleid tot de hybride console, zowel in zijn gekoppeld en op-te-gaan-rekenmachine modi.

Het is de complete editie van het spel, met inbegrip van alle uitbreidingspakketten, en terwijl de lange, boeiende avontuur is perfect voor mobiele speel-overal sessies, we zijn nog steeds een raadsel hoe ze gaan om het te laten werken op relatief lage hardware. We kunnen niet wachten om het te zien in actie voor onszelf.

Pokémon Zwaard en Schild

We hebben veel gezien over Pokémon Zwaard en Schild, die komt naar de Nintendo Schakelaar 15 November 2019. De hype is hoog, de release datum is snel, maar Nintendo heeft niet veel meer te laten zien dan tijdens zijn Zwaard en Schild-speciale Nintendo Direct-presentatie bracht een week voor de E3 2019.

De trailer toont meer van de Galar regio die spelers zullen verkennen, en in het bijzonder bleek uit de geroemde ‘Dynamax’ functie die tijdelijk evolueert van je Pokémon tot kolossale omvang en macht. We zien de stadions vecht Gym Leaders in grote arena ‘ s waar beide partijen kunnen Dynamax hun gekozen monsters in de voorkant van de juichende menigte. En aan het eind… een kijkje in de legendarische Pokémon die deze generatie zijn naam, Zacian (zwaard) en Zamazenta (schild). Beide zijn erg goed jongens.

Panzer Dragoon

Panzer Dragoon kwam oorspronkelijk uit voor de Sega Saturn in 1995, die u vertelt hoe iconische het spel is geworden als de enige titel van die gedoemd console om te onthouden, zo liefdevol. Het spel is volledig opnieuw gemaakt voor een Schakelaar release later in het jaar 2019.

De originele Panzer Dragoon neergestreken de speler op de rug van een draak en gaf hen een pistool. Het is een rail shooter op een draak. Moeten we nog meer zeggen? Oké, het spel heeft niet alleen om de botten op dan-roman 3D-gameplay – de levendige wereld en lore vastgelegd spelers verbeelding, ook. We wisten dat het een spel was wordt opnieuw gemaakt door de poolse uitgever voor Eeuwig Entertainment, maar wist niet dat de Schakelaar zou worden opgenomen in de release plannen.

Marvel Ultimate Alliance 3: De Zwarte Orde

Het Marvel ‘ s the Avengers – game van Square Enix tal van golven, zeker, maar Marvel Ultimate Alliance 3: de Zwarte Orde verdient veel aandacht ook. U zult in staat zijn om te spelen als één van de talloze personages uit over de rijke Marvel-universum in een interessant lijkende actie-RPG. Plus, we zien Magneto met het hanteren van een Oneindig Steen, en we kunnen niet wachten om te zien hoe dat er uit filtert.

Gelukkig hebben we alleen maar te wachten tot 19 juli om onze handen op. En, als je een fan bent van de niet-Marvel Avengers opstellingen zoals de Fantastic Four en X-men, Marvel Ultimate Alliance 3: De Zwarte Om de season pass zal een ton aan te bieden, te.

Animal Crossing New Horizons

Onze eerste gameplay beelden van Animal Crossing: New Horizons toont de dorpeling landbouw en het vervaardigen van nieuw meubilair – iets dat nooit is een aspect van de belangrijkste Animal Crossing games. Sommige van deze functies zien eruit alsof ze opgetild van Animal Crossing: Pocket Kamp, terwijl andere aspecten zijn volledig nieuw voor de serie.

De setup voor het spel, zo blijkt uit de trailer, is dat Tom Nook is nu het charteren van vakantie-pakketten naar een onbewoond eiland, die u als dorpsbewoner, moet onderzoeken en te cultiveren in een bloeiende gemeenschap. Het is een nette draai aan de klassieke formule, en een dat wij meer zullen horen over voordat het uit komt op 20 Maart 2020.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Dit is een match made in heaven voor Nintendo ‘ s draagbare machine. Ni no Kuni is, in onze bescheiden mening één van de meest onderschatte JRPGs van de laatste tien jaar.

Met art direction, geholpen door enkele van de Studio Ghibli team, het combineert een prachtige anime-beelden met een Pokemon-achtige battle-systeem, dat heeft u de opleiding tot begeleider monsters voor turn-based gevechten. Het is ook een absoluut hartverscheurend verhaal. Het is een lange en sprookjesachtige avontuur, waardoor het perfect geschikt is voor on-the-go te spelen.

Doom Eeuwige

De komende nieuwste editie in de Doom serie is bevestigd bij het maken van zijn weg naar de Nintendo Schakelaar, wat betekent dat u kunt dwars de hellscape terwijl u op uw werk te pendelen. Een werkelijk angstaanjagende gedachte.

Helaas weten we niet precies wanneer we zien de Doomslayer maken van zijn manier om te Schakelen – zien als Eeuwige Verdoemenis niet daadwerkelijk een release datum nog – maar we weten wel dat het zal later dit jaar.

Terwijl gewelddadige first person shooters niet precies de charme factor die Nintendo bekend voor, de meest recente game ging een behandeling op de Schakelaar en we verwachten het Eeuwige hetzelfde te doen. Die zei dat de Nintendo-Schakelaar is alleen voor kinderen?

Alien Isolatie

Nintendo is niet bekend om zijn horror titels, maar het is steeds één van de beste ooit gemaakt in de vorm van een poort van Buitenaardse Isolatie.

Gebaseerd op het klassieke sci-fi franchise, speel je als Ellen Ripley ‘ s dochter als ze opgejaagd door een eenzame xenomorph aan boord van een verlaten ruimte station. Het is meer survival-horror dan actie, waarbij het verbergen en het vasthouden van je adem is een betere keuze dan te gaan in alle geweren. En, met de Nintendo Schakelaar een hybride rekenmachine, kun je het spel op de wc te spelen in het geval dat je zo bang dat je… goed. Je krijgt het beeld.

Dauntless

Onverschrokken officieel gelanceerd in Mei 2019 met een knal, tekening miljoenen spelers naar de free-to-play monster jacht spel. Zeker, het lijkt lift veel van Capcom ‘ s Monster Hunter-franchise, maar in ieder geval F2P maakt het toegankelijk voor de fans die niet kunnen maag de hoge prijs van een nieuw spel – en laat hun vrienden proberen zonder kosten.

Onverschrokken bestaat in een wereld verscheurd door een ramp die de uitstoot van gigantische monsters, Kolossen, die de spelers moeten jagen en te vernietigen. Als Fortnite voordat het, Onverschrokken maakt cross-platform spelen, dus verwacht om de link met je vrienden op WIndows, PS4 en Xbox wanneer het spel van start Schakelaar later in het jaar 2019.

  • E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.