Cambridge Audio ‘ s eerste echte draadloze oordopjes beschikken over een ongelooflijke levensduur van de batterij

De Britse audio-merk beweert dat de Melomania 1 echte draadloze oordopjes bieden een uitstekende 45 uur levensduur van de batterij in totaal negen uur op de toppen zelf, met een verdere 36 uur van de juice die binnen hun opladen geval.
U kunt ook gebruik maken van de knoppen aan het maken en ontvangen van oproepen, dankzij het gebruik van “microelectro-mechanical systems (MEMS) microfoons en Qualcomm’ s Heldere Stem vast te leggen (cVc) noise-cancelling-technologie”. Cambridge Audio heeft haar eerste echte draadloze oordopjes te concurreren met de wil van de Apple AirPods (2019) en de Samsung Galaxy Toppen.

Audio precisie

In de kleine compacte toppen zijn 5,8 mm drivers met membranen gemaakt van grafeen, een materiaal dat gebruikt is voor zijn “uitzonderlijke sterkte en flexibiliteit”, aldus het merk.
Dat is meer dan het dubbele van de weergave keer aangeboden door de Apple AirPods. De Melomania 1s zijn een stuk goedkoper ook, op 9.99 / £119.95 (ongeveer AU5) – u kunt de goedkopere modellen, zoals de / £75 / AU4 Optoma NuForce WORDEN 5s, maar het is nog steeds een goede prijs voor echte draadloze toppen.
De knoppen zijn zeer gering gewicht van slechts 4,6 g elk, en ze zijn uitgerust met een siliconen en memory foam tips, dus je moet in staat zijn om te zoeken naar een comfortabele en veilige pasvorm vrij gemakkelijk.
Image credit: Cambridge Audio
Als dat allemaal klinkt goed voor u, kunt u kopen de Melomania 1 echte draadloze oordopjes in zwart of wit, van Cambridge Audio en zijn gecertificeerde distributeurs.

Audiofielen zullen blij zijn te weten dat het gebruik van Bluetooth 5.0 betekent dat de toppen kan “dragen de nieuwste hoge kwaliteit AAC en aptX codecs”, wat betekent dat “de smartphone-gebruikers kunnen genieten van lossless draadloze audio met geen signaal wegvalt”.
Image credit: Cambridge Audio

In termen van connectiviteit is de Melomania echte draadloze oordopjes nemen Bluetooth 5.0 van de technologie, en heeft een draadloos bereik tot 30m”.
Gebaseerd op de Cambridge Audio-50 jaar “award-winnende Britse audio-engineering” we verwachten dat deze knoppen om het geluid fantastisch.
In wezen dat betekent dat degene die je spreekt om in staat moeten zijn om duidelijk te horen, zelfs als je aan het praten in een lawaaiige omgeving.
Cambridge Audio zegt dat deze eigenschappen geven deze hoofdtelefoon de “dynamiek en respons te leveren muziek met een helderheid en aanwezigheid die recht doet aan hun kleine formaat en bijna onmerkbaar gewicht”.
Ze hebben ook een IPX5 water-weerstand rating, wat betekent dat ze moeten kunnen weerstaan aan een beetje zweet als je ze wilt gebruiken voor uit te werken.