Elon Musk is praten ruimte, auto ‘ s en games op de E3 2019

De E3 van dit jaar 2019 is draaien te zijn vol verrassende gezichten. Als Keanu Reeves blijkt tijdens Microsoft ‘ s persconferentie was niet genoeg, het ziet eruit als SpaceX CEO Elon Musk zal ook te gast om te praten over onze plaats tussen de sterren – maar wat heeft dat te maken met games?
Muskus is een vocale fan van video games, en zelfs gaf een toelichting op de video game-ontwerpers op Twitter toe te passen om games te ontwikkelen voor zijn vloot van auto ‘ s Tesla. Sommige casual Twitter scherts met Versnellingsbak CEO Randy Pitchford kan ook hebben geleid tot een Muskus-geïnspireerd vlammenwerper in de komende Borderlands 3 spel. Het gesprek tussen Muskus en Howard is ingesteld op de kick-off op 12 PT, op donderdag 13 juni. Er is weinig informatie vooraf, anders dan dat ze zullen bespreken “Video games, auto’ s, ruimte, en alles wat daar tussen in.”
We weten dat Bethesda is gericht op Starfield voor nu – in plaats van Elder Scrolls 6 en dit is mogelijk een manier om te bouwen tot een hype voor de game, vooral na de verschrikkelijke PR storm rond Fallout 76.

Maar waarom?

Starfield lijkt een voor de hand liggende praten punt, maar we hebben gehoord weinig over de game tot nu toe, en we zouden verbaasd zijn als Howard gaf te veel weg tijdens het gesprek.
Als twee mensen zowel op het verkennen van de final frontier op heel verschillende manieren, het is een fascinerende overlap van belang te hosten op de E3, die de neiging heeft om zich meer te richten op de verklaringen van de fantastische omgevingen, eerder dan de mensen die het daadwerkelijk nemen van ons.
Specifiek, Muskus zal in gesprek met Bethesda directeur en video game designer Todd Howard, die u wellicht kent van dergelijke best verkochte franchises als Fallout, Elder Scrolls, en de nog-te-worden vrijgegeven Starfield: een single-player sci-fi RPG in de ruimte.
Maar Muskus aanwezigheid suggereert dat hij betrokken kan zijn bij een raadpleging van de capaciteit, of mogelijk – in de trant van Keanu Reeves in Cyberpunk 2077, of Norman Reedus in de Dood Stranding – zelfs tot het lenen van zijn gelijkenis met de titel.

  • E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.