In Cyberpunk 2077, Keanu Reeves is de sleutel tot onsterfelijkheid

In Cyberpunk 2077 je speelt als een huurling genaamd V in de Nacht City, een fictieve metropool in het Noorden van Californië. Wat maakt V bijzondere en Silverhand zo belangrijk is dat de twee worden gekoppeld vroeg in het spel door middel van een biochip, een stukje hardware die kunnen communiceren met je hersenen. De chip is geplant in V ‘ s hoofd tegen zijn (of haar, speel je een vrouwelijk karakter) hoofd. Binnen deze chip is Silverhand het bewustzijn van – en, heel misschien, de sleutel tot onsterfelijkheid.
En het is nog vreemder.

Insane in the membrane

In de loop van het spel zul je het afweren van hackers die willen om jack in je hersenen, meedogenloze bende leiders die gebruik willen maken van je en gooi je weg, en een geheime overheidsinstantie genaamd NetWatch waarvan de motieven zal een mysterie blijven totdat de game komt volgend jaar.
Het is niet een stuk van de verbeelding om te zeggen dat Silverhand is een integraal onderdeel van de plot van Cyberpunk – in feite, zo ver als we kunnen zien, hij is de plot.
Voordat we wrap-up, een woord van waarschuwing: het plaatsen van CD Projekt Red spel op een voetstuk is waarschijnlijk niet de slimste move nu. Wat we zagen was dit jaar anders dan wat het publiek zag vorig jaar en in de developer diaries we niet te zien, omgevingen die vernietigd in onze demo, bijvoorbeeld, het spel is nog nodig laden schermen bij het snel-reizen en Cyberpunk ‘ s ‘mooie next-gen graphics’ niet shock and awe op dezelfde manier deden ze een jaar geleden.
De keuzes zijn enorm, en hoewel ze niet geheel onbeperkt, CD Projekt Red niet wilt beperken die u met een enkele stijl of pad instellen.
Om aan deze van u hebben zult om uw weg langs De Dieren’ crew. De reden dat ze genoemd, De Dieren, zo blijkt, is omdat ze een medicijn dat verbetert hun spiermassa. Door je ofwel moet je een weg te vechten door middel van – een riskante propositie – of sluip je weg naar de uitgang.

Om te voldoen aan Bridgitte, het hoofd van de Voodoo Jongens, je moet eerst deal met haar luitenant-Placide, die wil dat je om te infiltreren in De Dieren’ schuilplaats. Je doel is, tenminste je gezegd wordt, is op zoek naar een high-tech van dat het monitoren van al het netwerk verkeer in Pacifica.

Aan de Voodoo Jongens

Achter alle hacken en vuurgevechten ligt een vrij complexe RPG – de voordelen van het scherm zagen we tijdens onze demo had meer dan 20 perks om uit te kiezen en een level omhoog. Deze perks invloed op de manier waarop je personage speelt, maar kunnen ook van invloed zijn welke keuzes u heeft in gesprekken met de wereld van de Npc ‘ s.
Nu, dit zijn dingen die kunnen worden vastgesteld vóór de release van de game. Misschien is de vernietigbare omgevingen werken alleen op een paar plekken nu, en snel reizen zonder laadschermen is niet haalbaar met de huidige harde schijf beperkingen.
De belangrijkste focus van onze handen af van de demo was de sub-stad van Pacifica, het meest zuidelijke deel van de Nacht op de Stad. Binnen twee bendes – De Dieren en De Voodoo-Jongens – de strijd voor de suprematie.

Dus veel kunnen veranderen voordat het spel uit komt en terwijl we er zeker van zijn dat dit een van de beste games hier op de E3 2019, we gaan geen hype het te veel zonder het zien van een beetje meer voordat het spel komt uit op 11 April 2020.

Tafelbladen eat your hart out

Maar haar bewustzijn leeft op het web en je nodig hebt om te doen wat nodig is om te houden haar naar beneden – met inbegrip van, maar niet beperkt tot, vriendschap sluiten of elimineren van de leiders van de grootste bendes in de Nacht op de Stad.
Tijdens het verkennen van de inhoud die u zult in staat zijn om het spel te spelen op jouw manier: Je zult het aanpassen van het uiterlijk van je personage, je zult het aanpassen van hun achtergrondverhaal; u zult het aanpassen van hun basis vaardigheden en je geeft hen de voordelen die hen maken tot wie ze zijn. Als u wilt dat een ninja, samurai, die kwam uit de straten en is bedreven in wapens en hand-tot-hand gevechten, je kan maken. Als u wilt dat een netto-runner super hacker die het over kan nemen torentjes en jack in vijanden, kunt u dat ook.


Op de E3 2019 kregen we de kans om te zien een gesloten deur demo van het spel waarin Keanu ‘ s personage, Johnny Silverhand, kregen een volledige uitleg. Het vreemde van dit? Keanu kan in feite de sleutel tot onsterfelijkheid. Ja, je leest het goed.

Om te ontgrendelen de geheimen van de biochip, wat in principe wordt de rode draad van het spel, je hebt om kennis te maken met Alt Cunningham, de meest legendarische net een voorloper van all-time. Het enige probleem? Ze is dood.

FOUT FOUT FOUT

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.
Cyberpunk 2077 is altijd al een spel vol verrassingen. Uit haar eerste debuut op de trailer, dat bleek volledig vernietigbare omgevingen, Microsoft ‘ s persconferentie dat had Keanu Reeves op het podium om te praten over de game – Cyberpunk 2077 is een van de vreemdste, meest interessante games die we gezien hebben in de laatste paar jaar.
Missies als deze, plus de reis naar sporen van de Cunningham en ontgrendelen de geheimen van de biochip, dat zijn de draden die in bezit is van Cyberpunk 2077 samen, maar ze zijn verre van de enige doelstellingen in de Nacht op de Stad. Van wat we hebben gezien dat er een eerlijke bedrag te verkennen, bendes om indruk te maken/pissen en een Veranderde Carbon-achtige stad barst uit zijn voegen met kant-inhoud.
De redenering achter die, zo lijkt het, is beter spiegel het spel van de bron van materiaal – een 30-jarige tabletop role playing game genaamd Cyberpunk (er was echter ook een latere editie genaamd Cyberpunk 2020).