Marvel ‘ s Avengers vraagt de spelers om de wereld te redden in Mei 2020

Square Enix ‘s E3 2019 showcase, we hebben eindelijk een reële kijk op Marvel’ s the Avengers, de role-playing brawler die onder wraps… tot nu. Het spel komt uit op de PS4, Xbox Een PC en Stadions op 15 Mei 2020.

De trailer toonde een spel dat duidelijk haalt zijn inspiratie uit de razend populaire Marvel Cinematic Universe, maar helemaal uniek is het “Crystal Dynamics’ versie van Marvel ‘ s Avengers,” volgens de voorstelling.

Deze Avengers live aan de westkust, en vijf jaar na een tragisch (niet-Thanos, zo nemen wij aan) ramp, de Aarde machtigste superhelden moeten hergroeperen en de uitdaging aan te gaan. Spelers krijgen om te kiezen tussen Captain America, Black Widow, Thor, de Hulk en Iron Man in hun avonturen.

Spelers doen mee in teams van maximaal vier, het aanpassen van een groeiende lijst van helden en de strijd tegen bijgewerkt bedreigingen. Of dit betekent dat het spel is slechts een co-op-campagne of meer speelbaar inhoud is onduidelijk op dit moment. (En gezien hoe veel tijd is besteed aan het ontwikkelen van het spel en hoe waardevol het IP is, willen we inzetten op het laatste.)

De E3 keynote niet onthullen veel over de plot, afgezien van een korte, verwarmd gesprek tussen Tony Stark (Iron Man) en Bruce Banner (De Hulk) over de ramp en de links naar de Terrigen – de vluchtige stof die bekend zijn in het Marvel universum om de beurt speciale mensen in de powered-up Inhumans (gezien in Agenten van S. H. I. E. L. D. en dat andere toon).

Marvel ‘ s the Avengers, de toekomst

Uit de geluiden van het, Marvel ‘s Avengers is in het voor de lange termijn: ‘verwacht’ spannende nieuwe content op een regelmatige basis,” volgens de voorstelling. Alle nieuwe helden komen vrij van kosten als het bedrijf rolt ze uit: geen random loot dozen of pay-to-win-scenario ‘ s, de presentatie verzekerd.

Die helden moeten we verwachten dat aan het spel? Dat is iedereen denk dat – net als vorige Marvel games, Marvel ‘ s Avengers zou kunnen splitsen in een veel meer striphelden dan MCU fans gewend zijn, maar we hebben wel een sneak peek: Hank Pym, aka de oorspronkelijke Ant-Man, het krimpen van een vijand megawalker.

Een laatste opmerking: het komt uit voor alle bovenstaande systemen, maar PlayStation-eigenaars krijgen een aantal extra ‘ s, waaronder vroege beta-toegang.

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.