Mobile gaming gevoel Heren Mobiel is nu beschikbaar op Steam

Heren Mobile is gedownload meer dan tweehonderd miljoen keer op Android en iOS. Het is een mobile game sensatie, en kunt u nu downloaden van het spel voor de PC. Het kwam op Stoom in het begin van juni.

Heeft u meer nodig dan een leuke app-pictogram en een vraagprijs van nul pence aan te gaan met meer dan 250 miljoen actieve spelers. Hoe heeft uitgever IGG beheren? Heren Mobile is een bijzonder smakelijke gameplay masala.

Het is een free-to-play-MMO waarin je bouwt een imperium. Het combineert RPG en RTS-elementen met een frisse casual stijl. Heren Mobile is een geweldige manier om een snelle oplossing als u niet de tijd hebben om uren verlijmd op een traditionele wereld-builder strategie titel.

Image Credit: IGG

Image Credit: IGG

Heren Mobile: Een gameplay feest

Je begint met een eenzame kasteel, en bouw je koninkrijk en het leger. Het veroveren van gebieden uit te breiden uw rijk, train je helden, en scout vijanden uit te fine-tunen van uw gevechtstactieken.

Bondgenoten met real-world vrienden, of degene die je ontmoet via Lords Mobiele ‘ s gebakken in een chat-systeem, en het hoofd van de oorlog samen.

Het is niet alle epische gevechten en koninkrijken filosoof. Heroes’ quest is de andere kant van de Heren Mobiel. Kies je vijf helden te nemen aan de strijd in quests. Elke vechter heeft een eigen stijl in de klassieke RPG-blauwdruk. Er zijn tanks, spreuk slingeraars, genezers en varieerde krijgers.

Image Credit: IGG

Image Credit: IGG

Als u vooruitgang door middel van de enorme campagne, je personage een level omhoog, en je zult nieuwe mensen ontmoeten om te trainen. Iedere quest levert je schat, en items die uw krijgers kunnen uitrusten.

RTS, RPG en wereld-builder: Lords Mobiele combineert de beste elementen van ze allemaal. En als je het spelen voor een half uur, geen 10 minuten moet hetzelfde voelen als de laatste. Het is een keuzevak, dat houdt je bezig.

Er is zeer weinig zin dit is een telefoon spel in hoe het eruit ziet van beide. Heren Mobiele karakter-verpakt 3D visuals zullen er net zo goed op 32-inch monitor of 65-inch TV als op een 6-inch telefoon.

Image Credit: IGG

Image Credit: IGG

Een korte geschiedenis van Mobiele Heren

Heren Mobile is al beschikbaar op telefoons die gedurende drie jaar. Maar haar 2019 aankomst op Stoom markeert ook de 13e verjaardag van zijn schepper, IGG. Dat klopt, deze mobiele game master is al langer dan iPhones.

Sindsdien IGG is uitgegroeid tot een mondiale krachtpatser. Heren Mobile heeft gedurende twee jaar de top-brutowinst oorlog strategie spel in de wereld, en is een top 10 in loondienst op zowel Google Play en de Apple App Store. Het is niet alleen opvallend vanwege zijn ongelofelijke populariteit van beide.

Heren Mobiele won de Beste Concurrerende Spel gong in 2016 de Google Play Awards, en gecementeerd die reputatie in 2017 met een Android-Excellence knipoog.

Probeer Heren Mobile op Stoom vandaag. Het is gratis te downloaden en spelen.