Nieuwe Facebook Portal apparaten zal beginnen met het luisteren naar de gesprekken zeer binnenkort

Bosworth was ook voorzichtig om te sturen van het gesprek weg van de persoonlijke levenssfeer, te zeggen dat Facebook is gericht “om ervoor te zorgen dat de menselijke verbinding, verbinding tussen twee mensen, is een first-party ervaring” .
“Wij kunnen deze informatie gebruiken om te informeren over de advertenties die we weergeven, u over onze platforms. Andere algemene gegevens van het gebruik, zoals het gezamenlijk gebruik van apps, etc, kunnen ook doorwerken in de informatie die wij gebruiken om advertenties te dienen.” Op een evenement in Phoenix, Arizona, Bosworth legde uit dat de next-gen Portals zullen nieuwe form factors”, maar hield de exacte details bij zijn borst.
“Portal stem die is gebouwd op de Messenger-infrastructuur, zodat wanneer u een video-oproep plaatsen op de Portal, verzamelen we dezelfde soorten informatie (dat wil zeggen het gebruik van gegevens, zoals de duur van de gesprekken, de frequentie van de gesprekken) die we verzamelen op andere Messenger-apparaten,” zei hij.
Via Engadget

De menselijke verbinding

Ondanks de scepsis rond de eerste generatie van Facebook Portal apparaten die zijn ontworpen om video-chat tussen u en uw online pals, de sociale media behemoth is al van plan een tweede generatie van de apparaten.
U zult in staat zijn om te beslissen of dat is een ervaring die je wilt uitnodigen in uw huis als de apparaten te lanceren in een paar maanden tijd.
Facebook, vice-president van augmented en virtual reality Andrew Bosworth aangekondigd de next-gen video chat apparaten op de Code-Conferentie in Phoenix, Arizona.
Bij de lancering van de eerste generatie van de Portal apparaten, Facebook beloofd dat ze zou niet luisteren naar of opnemen van gesprekken, maar legde later uit dat de dingen waren niet heel duidelijk.