Pre-Eerste Dag: het Apple-Horloge 4 is op de laagste prijs ooit op Amazon

Zoals we hierboven vermeld, deze zeldzame korting is de laagste prijs die we hebben gezien voor de Apple Horloge 4. Deze bijzondere verkoop omvat de 40mm model van Apple Horloge dat is voorzien van een aluminium behuizing met zwarte of witte sport band. We weten niet hoe lang Amazon zal de smartwatch op de verkoop, dus je moet profiteren van deze uitstekende deal zolang het nog kan.Als je geïnteresseerd bent in een nog groter display, Amazon heeft ook de 44mm Apple-Horloge-Serie 4 te koop voor 9. Dat is een korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor de 44mm smartwatch.De Apple Horloge 4 werd uitgebracht in September vorig jaar met een opwaardering van het ontwerp en de toegevoegde gezondheid heeft. De serie 4 smartwatch heeft een 30% groter scherm dan de vorige modellen, zodat u makkelijk zien gezondheid statistieken en meldingen. De extra voordelen voor de gezondheid zijn voorzien van een ingebouwde ECG, vallen opsporen en sos SOS. De smartwatch heeft ook de hartslag en wordt u gewaarschuwd als uw hartslag te laag is of hoog. De Serie 4 kijken tracks calorieën en populaire trainingen en biedt eenvoudige smartwatch functies, zoals de mogelijkheid om muziek af te spelen, bellen, berichten sturen en meer. De water-resistente smartwatch voorzien van GPS-technologie en biedt tot 18 uur levensduur van de batterij. Als je je ogen op de nieuwste Apple-Horloge, dan is vandaag je geluksdag. Amazon is het uitvoeren van een pre-Prime Dag op het Apple-Horloge-Serie 4 en het verminderen van de prijs te verlagen naar slechts € 339. Dat is een korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor de best verkopende smartwatch.Ontdek meer Apple horloge verkopen met de beste goedkope Apple Horloge prijzen en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn. U kunt meer informatie over de serie 4 smartwatch met onze Apple Horloge 4 review.Als je een mobiel abonnement met je smartwatch, kunt u de score van een korting op de Beste Koop op het Apple-Horloge-Serie 4 met GPS en LTE-connectiviteit.