Prime Dag is onwaarschijnlijk om te winnen van deze ongelooflijke Nintendo Schakelaar deal van…Jacamo?

Het gaat gewoon om te laten zien, het kan geen kwaad om te controleren dan de gebruikelijke elektronica winkels bij het opsporen van een Nintendo-Schakelaar deal. Vandaag, een winkel meer bekend voor de verkoop van plus-sized kleding hier in de UK, is de beste ooit Nintendo Schakelaar prijs die we hebben gezien op deze kusten.

U kunt de neon blauw/rood Nintendo-Schakelaar met de Fortnite Deep Freeze DLC-pack voor maar € 219.99, plus £3.99 verzendkosten. We hebben gezien dat de incidentele daling tot ongeveer £250 (meestal via een eBay-voucher met code) voordat, maar nooit iets goedkoper.

En terwijl we dit zeker in de gaten te houden voor de beste Prime Dag behandelt volgende maand, het afgelopen jaar was ongelooflijk teleurstellend voor de console behandelt alle ronde. We echt niet de prijs krijgen van een lager dan deze in Amazon ‘ s summer sale bonanza.

Een eerste Nintendo-Schakelaar deal, vandaag

Niet één die je zin in vandaag, of misschien heb je een AMERIKAANSE gamer? Niet getreurd, hoofd op over aan onze goedkope Nintendo Schakelaar aanbiedingen gids up to date blijven met de nieuwste aanbiedingen. En als u wilt wat meer weten over de console als eerste, wees er zeker van dat het lezen van onze Nintendo-Schakelaar review.

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.