Re:Gedachten, de eerste Kingdom Hearts III DLC komt aan het einde van 2019

Square Enix kondigde Kingdom Hearts III: Re:Gedachten, de eerste DLC op de E3 2019. En hoewel we niet precies weten wat het is, we weten dat het zal komen, aan het einde van 2019.

De trailer lijkt om te pronken met een paar scènes uit de originele game, maar we konden niet goed vertellen wat er allemaal nieuw was. Het is mogelijk dat het Opnieuw:van Gedachten veranderen, wat de inhoud van de basis-spel.

Zelfs als we weten wat deze DLC bestond uit, omdat het de Harten van het Koninkrijk, we waarschijnlijk niet in staat zijn om u te vertellen hoe het was over hoe dan ook. Dus, we zullen gewoon moeten wachten tot de DLC uit komt om erachter te komen wat er aan de hand.

Square Enix kondigde niet prijsinformatie, en omdat er geen Kingdom Hearts III season pass, we zullen moeten wachten voor dat de informatie ook.

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.