Spotify nu beschikbaar op PlayStation Muziek over verenigde arabische emiraten, Saoedi-Arabië en meer

De PlayStation-gebruikers in zeven landen in de regio hebben nu toegang tot het populaire streaming service Spotify, op de PlayStation Muziek en het afspelen te bedienen via de Spotify-Connect-app.

Bijna vier jaar na de eerste aankondiging, Spotify op PlayStation Muziek is eindelijk beschikbaar voor PS3 en PS4 gebruikers in Saudi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Qatar, Bahrein, Oman en Qatar. De dienst die beschikt over een 50 miljoen song bibliotheek, kunnen gamers te spelen tracks van Spotify op de achtergrond tijdens het spelen van games, maar alleen op de PS4.

U kunt toegang krijgen tot Spotify op PlayStation Muziek gratis met ad-ondersteund het afspelen van muziek en beperkt track control. Huidige Spotify-gebruikers kunnen gebruik maken van hun bestaande accounts en het gebruik van PSN en het Aandeel van functie te laten mensen weten wat ze aan het luisteren bent.

Nieuwe gebruikers krijgen een gratis proefabonnement van een maand voor Spotify Premium krijgt ontdoen van advertenties, offline kunt luisteren en kunt u kiezen en nummers overslaan als je wilt. Een ander voordeel van Spotify Premium is dat gebruik van de Spotify Connect via de Android en iOS app. Dit stelt gebruikers in staat om het afspelen te bedienen, het volume aanpassen, enz.op uw telefoon, zodat u niet hoeft te schakelen tussen apps op je PS4 tijdens het gamen.

Spotify op de PlayStation Muziek is beschikbaar op het PSN Store nu met een premium-abonnement vanaf AED19.99 per maand.