De Legende van Zelda: Adem van de Wilde 2 aangekondigd op de E3 2019 voor Nintendo Schakelaar

Het feit dat er een The Legend of Zelda: Adem van de Wilde 2 was het grootste hoogtepunt in de lange lijst van Nintendo E3 2019 aankondigingen van vandaag. Het duurde niet bevatten een release date, zodat we kunnen zien op de E3 2020 voordat deze daadwerkelijk van start.

Er is weinig informatie over deze nieuwe Adem van het Wild, hoewel we weten dat het een volwaardige game en niet gewoon DLC, en dat komt naar de Nintendo Switch te maken naar de tweede vlaggenschip Zelda titel op de console. De adem van de Wilde 2 volgt het originele spel dat gelanceerd met de Schakelaar op 3 Maart 2017.

De Legende van Zelda: Adem van de Wilde 2 trailer, die u kunt bekijken via YouTube bovenstaande is slechts 82 seconden lang en er is geen dialoog dan ook.

Het beschikt over een fakkel te dragen Link doorkruisen van een donkere kerker (geen verrassing) en dan een berichtje waarin stond: “De opvolger van de Legende van Zelda: Adem in ontwikkeling”, aldus Nintendo.