De AMERIKAANSE Douane data breach ziet reiziger informatie gestolen

US Customs and Border Protection (CBP) heeft bevestigd dat tienduizenden afbeeldingen van de reizigers en de kentekenplaten zijn gestolen in een data inbreuk , dat de bezorgdheid over de manier waarop de AMERIKAANSE regering omgaat met de veiligheid van zijn onderaannemers.

Op het einde van Mei, een ambtenaar bij het agentschap geleerd dat een federale onderaannemer had overgedragen kopieën van de beelden op het netwerk en vervolgens werd gehackt. De onderaannemer deed dit zonder CBP kennis en was duidelijk in de schending van zijn contract met de AMERIKAANSE overheid.

De beelden gestolen door hackers tonen stuurprogramma ‘s in hun auto’ s langs met hun nummerplaat als zij gekruist door middel van een haven van binnenkomst in de VS over een termijn van zes weken. Volgens een AMERIKAANSE ambtenaar, geen meer dan 100.000 mensen hadden hun informatie in het gedrang komt als gevolg van de inbreuk op de gegevensbeveiliging.

CBP zei ook dat geen van de beelden gestolen in de strijd moet nog verschijnen op de donkere web of internet.

Data breach

Het feit dat de gestolen foto ‘ s zijn niet verscheen voor de verkoop op het internet nog suggereert dat cybercriminelen zich niet achter de bres. In plaats daarvan zou kunnen zijn het werk van een buitenlandse overheid op zoek naar meer informatie over het agentschap procedures of probeert te houden Amerikaanse burgers.

CBP heeft sinds verwijderd van de apparatuur die betrokken zijn in de strijd en heeft ook op de hoogte Congres van de aanval. Echter, het agentschap, heeft geweigerd te zeggen welke onderaannemer verantwoordelijk was.

Een andere ambtenaar echter heeft geïdentificeerd Tennessee op basis van onderaannemer Perceptics als het bedrijf achter de bres. Perceptics produceert kenteken van de lezers en geeft de regering van de VS met andere border security services.

Vorige maand meldde het bedrijf dat het was gehackt, maar het is nog onduidelijk of dit incident is aangesloten op de data inbreuk, die resulteerde in het verlies van de CBP ‘ s beelden.

  • We hebben ook gewezen op de beste antivirus te houden van uw systemen beschermd tegen de nieuwste cyberaanvallen

Via De New York Times