US Open live stream: het horloge 2019 Pebble Beach golf dekking overal vandaan online

Nou hier is een slag van goed nieuws (woordspeling heel veel bedoeling) als u op zoek bent naar terloops volg de golf online. De officiële toernooi website USOpen.com zal live streaming sommige van de beste actie.

119e US Open Championship – waar en wanneer

Het goede nieuws is dat je precies kan zien hoe het allemaal zal afspelen – de birdies, de bogeys en alles binnen-tussen – gratis, omdat de officiële US Open website hosten van een live stream. Wij kunnen u vertellen hoe u het wilt bekijken, zelfs wanneer u zich buiten de Verenigde Staten. Blijf lezen om te zien hoe je een 2019 US Open golf live stream vanuit elke hoek van de Aarde.

Maar het is zeer beperkt in wat het kan bieden voor deze week. De plannen die momenteel zegt dat het tonen van een US Open live stream van de aanbevolen groepen elke dag, evenals foto ‘ s bij gaten, 7, 8 en 17. Dat is geweldig als je alleen geïnteresseerd in de volgende spelers geselecteerd voor u, maar niet zo goed als u wilt dat de volledige en juiste dekking.
Kevin Na en Patrick Cantlay zijn recente overwinningen op de PGA Tour en kon fatsoenlijk buiten picks voor deze. Terwijl de wil van Jordan Spieth, Justin Rose, Rickie Fowler, Jon Rahm en Hideki Matsuyama zal onvermijdelijk worden in de richting van de top van het klassement tegen de tijd dat we in de laatste ronde op zondag.
Als je niet van plan om thuis te veel van dit weekend, kunt u downloaden van de Sky Go-app op je tablet of smartphone. En Nu TV is een andere goede pasvorm voor dagelijks of wekelijks passeert als u niet wilt abonneren op een volledige Lucht-pakket.

De Foxtel Nu en Kayo Sport apps betekent dat u toegang kunt krijgen tot deze vanaf de door u gekozen apparaat waar je ook bent (hoewel je hebt een VPN – als je dat in het buitenland).

Live stream golf gratis in USOpen.com

De Foxtel Nu en Kayo Sport apps betekent dat u toegang kunt krijgen tot deze vanaf de door u gekozen apparaat waar je ook bent (hoewel je hebt een VPN – als je dat in het buitenland).

Hoe je een US Open live stream van buiten uw land

De Foxtel Nu en Kayo Sport apps betekent dat u toegang kunt krijgen tot deze vanaf de door u gekozen apparaat waar je ook bent (hoewel je hebt een VPN – als je dat in het buitenland).

Uit de UK van deze week? Volg de aanwijzingen hierboven om een VPN en kijken alsof je terug in Blighty.

Hoe kijken de US Open live: VK beek

En toch, ondanks Koepka is geweldig belangrijke vorm en zijn positie als nummer één, de bookmakers nog steeds op een of andere manier niet om hem de favoriet voor deze. Het is de steeds dreigende Dustin Johnson, die het aantrekken van de gokkers’ cash vooruit van dit één – zijn grootste overwinning tot nu toe kwam in 2016 de US Open. Waarlijk, hij is eindelijk door de andere. Maar dan een andere oud-kampioen Rory McIlroy zal worden fancying zijn kansen, ook na het vernietigen van de concurrentie op het afgelopen weekend Canadese Open.

We gaan denk dat als je zijn geland op deze pagina, dan wilt u iets meer uitgebreid dan die gratis stroom hierboven beschreven. Voor u, hebben wij volledige informatie over de netwerken die met de golf in de VS, UK, Canada en Australië.
1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie)
Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment. U kunt kijken op de vele apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. Check out Express VPN en je kunt ook 3 maanden GRATIS bij een jaarabonnement. Of, als u liever, profiteer van de 30-dagen niet goed, geld terug garantie.

Live stream van de 2019 US Open golf actie in Canada

Als dat klinkt als uw situatie, dan raden wij je aan te grijpen een VPN (ervan uitgaande dat het in overeenstemming is met de omroepen Ts&Cs, natuurlijk). Met deze software kunt u het IP-adres van uw laptop of mobiele telefoon om in een ander land, en daarom verschijnen als u weer thuis bent.
Besloten knip de kabel? Ook diverse TV-streaming diensten zijn het leveren van een alternatief. Elk biedt een gratis proefabonnement aan de slag en heeft massa ‘ s van de andere content en kanalen voor u om te genieten als u een abonnement heeft:

Hoe je een US Open live stream in Australië

Afgezien van de USOpen.com live stream, hebben we meer ONS kijken naar de opties hieronder.
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een geweldige keuze voor streaming en erg goed geprijsd ook.
Het wereldberoemde Pebble Beach Golf Links, in de buurt van San Francisco in Californië is het idyllisch decor voor de 2019 US Open. Het is de zesde keer dat de US Open zal worden gehouden.
Fox is de officiële omroep in de VS, dat is ideaal als je thuis bent en kabel. De dekking wordt gedeeld tussen de belangrijkste Fox kanaal en de FS1.