Vergeet de Galaxy Vouwen, konden we de Samsung Galaxy Roll

Dat is gebaseerd op een nieuwe octrooiaanvragen die is openbaar gemaakt, waarin de details van een Samsung-apparaat met wat lijkt op een verticaal scrollen display die kan schuiven in en uit de handset lichaam.
Image Credit: WIPO / Samsung
Echter, de vorm van de handset kan een beetje vreemd door het mechanisme zou moeten naar huis, met de foto ‘ s met een wig-vormig apparaat. We zijn niet zeker hoe die eruit zou zien in het echte leven, noch over hoe het zou zitten met in de hand of schuif in een zak.
Samsung diende het patent op November 28, 2018 (dus voor de Galaxy Vouw problemen), maar het is alleen nu al online gepubliceerd.

De problemen met de Samsung Galaxy Vouwen zijn goed gedocumenteerd, maar misschien wel de scharnierende vorm factor is niet wat de toekomst in petto heeft voor het uitbreiden van het scherm smartphones – misschien krijgen we iets als de Samsung Galaxy Roll (een naam die we hebben bedacht) plaats.
Dat gezegd, dit is slechts een octrooiaanvragen en veel van deze ideeën nooit op de markt komen, maar het is de moeite waard een oogje op, zoals opvouwbare telefoons niet verdwijnen op elk moment snel.
(Foto: © WIPO / Samsung)

De Bijnaam ‘De Wig’?

Het octrooi is vermeld dat het om “een elektronisch apparaat met een flexibel display met een uitvouwbare display-gebied is opgenomen” en beschrijft het scherm als “een flexibele display, gemonteerd in de schuif zodanig dat ten minste een deel daarvan is blootgesteld, en verwijderd, zodat een weergave gebied worden uitgebreid volgens de intrekking van de schuif en laat de uitgebreide weergave gebied worden weggewerkt in de behuizing volgens de entree van de schuifregelaar.”
Via LetsGoDigital
In tegenstelling tot de Galaxy-Voudige al – die opent voor een traditionele tablet-achtige weergave – de aspect ratio op dit patent kan een squat display trek een hoogte-breedteverhouding die nauwer volgt de filmische 21:9 esthetische dienst van de Sony Xperia 1.
Heb dat? Nou hier zijn enkele afbeeldingen van het indienen die moet dingen duidelijker.
Het apparaat wordt afgebeeld op de tekeningen toont een verticaal uitgebreid toestel met een flexibel display op rollen, waardoor u een aanzienlijke verhoging van de grootte van het scherm.