Visa is gericht op B2B-betalingen eenvoudig

“De lancering van Visa B2B-Verbinding is een belangrijke industrie mijlpaal die zal versnellen van de evolutie van hoe commercieel betalingen bewegen rond de wereld,” zei Kevin Phalen, senior vice president, global head van Visa Business Solutions.
De wereld van de B2B-betalingen kunnen worden over een veel eenvoudiger voor bedrijven van alle maten, dankzij een nieuwe release van een Visum. Het doel is om dit te doen met behulp van een blockchain-gebaseerde architectuur toe te voegen in extra beveiliging en gemakkelijk te gebruiken, waardoor bedrijven met een minder hoofdpijn zorgen over te maken.

Blockchain

“Door het creëren van een oplossing dat het mogelijk maakt direct, bank-naar-bank transacties, we zijn het elimineren van de bijbehorende wrijving met de belangrijkste industrie pijn punten. Met Visa B2B Verbinden, we zijn het maken van betalingen sneller en eenvoudiger, terwijl het verbeteren van de transparantie en consistentie van de gegevens.”
Het bedrijf zegt dat het gebruik zal maken van een niet-card infrastructuur die incorporaties Linux-gebaseerde Hyperledger distributieve grootboek technologie. Dit zal het gebruik van tokens te geven aan elke transactie een unieke digitale identiteit, met een verhoogde bescherming en stroomlijning van de bestaande knelpunten.
Het nieuwe Visa-B2B-Connect netwerk ziet er op het stroomlijnen van de miljarden van de B2B-betalingen die elke dag over de hele wereld, waardoor het eenvoudiger is voor het verzenden en ontvangen van geld.
Visa B2B Verbinding zal in eerste instantie betrekking op meer dan 30 global trade gangen bij de lancering, en heeft als doel om uit te breiden naar 90 markten, door aan het einde van 2019.