Wat is Pokémon Slapen? Alles wat we weten over de slaap tracking app

⬇️ Pokémon GAAN Plus + Gegevens ⬇️☀️ Gebruiken als een Pokémon GAAN Plus tijdens de dag.🌙 Zet het naast je kussen in de nacht voor het bijhouden van uw tijd slapen.🎮 Het stuurt deze slaap-informatie op uw smartphone via Bluetooth. #PokemonGOPlusPlus29 Mei 2019
We weten alleen dat de app zal uitgebracht worden op een bepaald moment in 2020. De Pokémon Company heeft nog delen van de exacte release datum voor de app, maar we zijn van plan om te wachten ten minste zes maanden vanaf de aankondiging tot we mogen proberen. Niet veel anders is er niet bekend over de app in dit stadium, en De Pokémon Company heeft gezegd dat het zal onthullen meer informatie over deze op een latere datum.

Wat is Pokemon Slapen?

We hebben ook nog op dit moment niet weten welke platformen Pokémon in Slaap komen. We zouden verwachten dat het iOS en Android, net als de Pokémon Gaan, toen het werd ingevoerd op mobiele apparaten.
Aangekondigd op het einde van Mei 2019, Pokémon Slapen is een nieuwe app van The Pokémon Company die wil om het “slapen in entertainment”.
Image Credit: The Pokémon Company
Het is op dit moment onzeker, als u dit apparaat te kunnen gebruiken de app op uw telefoon. We verwachten dat dat niet het geval is, maar zal zeker een update als we het zeker weten.
Wij weten niet alles over de ervaring nog, maar hieronder kunt u lezen door alle details die we tot nu toe weten over Pokémon Slapen.

Het is ook onzeker of u zult moeten betalen om gebruik te kunnen maken van Pokémon in Slaap. Pokémon Gaan was gratis op uw telefoon en aanbevolen micro transacties, zodat het bedrijf kan gaan voor een vergelijkbaar idee voor Pokemon in Slaap ook.

Wanneer is Pokemon Slapen?

De app, de officiële beschrijving beschrijft een aantal elementen in die interessant zijn. Het leest, “Pokémon Slapen heeft ten doel het slapen in entertainment door een speler van de tijd besteed aan slapen, en de tijd dat ze wakker worden, invloed hebben op de gameplay.”
U zult ook in staat zijn om gebruik te maken van de Pokémon-Go Plus+, de nieuwe versie van de Plus-tracker worden gebruikt in combinatie met Pokémon Gaan. Ons is verteld dat het zal nu in staat zijn om te helpen bijhouden van uw slaap en bijhouden van Pokémon, en stuur relevant “slapen informatie op uw smartphone via Bluetooth.”

Pokémon Slapen is een mobiele app ontwikkeld door de Select-Knop in combinatie met Niantic
– de makers van de mobiele AR spel Pokémon Gaan. Het is niet bedoeld als een spel zo veel als een app, en we gaan betekenen deze is veel dichter bij een slaap app dan een volledige mobiele Pokémon-spel.
We kunnen uit de beschrijving dat de app bijhouden van je nachtelijke slaap en geef je een score, afhankelijk van bepaalde slapen doelen, zoals de duur en regelmaat van uw slaap schema, maar of we worden gestraft of beloond voor het slapen een paar uur is iedereen een raadsel.
U hebt waarschijnlijk geen onbekende voor het hebben van Pokémon op uw telefoon na het succes van Pokémon Gaan in 2016, maar nu mag u in staat om uw eigen collectie van pocket monsters invloed op uw slaap ook.