Xiaomi Mi-Band 4 release datum, prijs, specs, nieuws en beschikt over

We beginnen met het slechte nieuws: we weten nog niet wanneer je zult in staat zijn om te kopen van de Xiaomi Mi-Band 4. Zo ver, het is alleen beschikbaar in China en die in het land in staat zal zijn om het te kopen op 16 juni.
Xiaomi Mi Band 4 Het is onwaarschijnlijk dat deze functie beschikbaar zal zijn om de rest van de wereld al is. Xiaomi het AI-assistent is momenteel alleen beschikbaar in China, en er lijken niet van plan om het te brengen op andere markten in de nabije toekomst.
Image Credit: Xiaomi

Xiaomi Mi-Band 4 release datum en prijs

De nieuwe zes-as sensor in de tracker is het ook mogelijk het volgen van een verscheidenheid van activiteiten zwemmen. Xiaomi heeft bevestigd dat het je in staat om te controleren Freestyle, Rugslag, Vlinderslag en Medley als je in het zwembad. Het kan gaan in het zwembad want het is 5ATM waterbestendig.
Xiaomi heeft twee versies van de drijver; een met NFC, en een zonder. Het duurdere model heeft de functionaliteit voor mobiele betalingen, maar nogmaals het is onwaarschijnlijk we zullen het zien in de rest van de wereld als in het verleden het bedrijf nog niet opgenomen.

Xiaomi heeft twee versies van de drijver; een met NFC, en een zonder. Het duurdere model heeft de functionaliteit voor mobiele betalingen, maar nogmaals het is onwaarschijnlijk we zullen het zien in de rest van de wereld als in het verleden het bedrijf nog niet opgenomen.

Xiaomi heeft twee versies van de drijver; een met NFC, en een zonder. Het duurdere model heeft de functionaliteit voor mobiele betalingen, maar nogmaals het is onwaarschijnlijk we zullen het zien in de rest van de wereld als in het verleden het bedrijf nog niet opgenomen.