10 snelle manieren om uw website te verbeteren branding

Het doel van branding is om een uniforme boodschap over het bedrijf en haar producten. En ook ingepakt in dit is de noodzaak tot het leveren van een verhaal dat de klanten kunnen betrekking hebben op, om vast te stellen betere verbindingen en loyaliteit met die mensen.

Bedrijven besteden grote sommen geld op branding omdat de impact van het hebben van een gevestigd merk is heel sterk als het gaat om verkoop en repeat business.

Digital branding, zoals gepresenteerd op een website, is een smalle aspect van de bredere mogelijkheden, zoals web pagina ‘ s zijn meestal in 2D bekijken en op een relatief klein scherm.

Echter, het verschil tussen de merken, online en offline is subtieler dan de technische beperkingen van de schermen. Terwijl offline branding wordt alleen weergegeven wanneer de vennootschap legt deze – dat wil zeggen op visitekaartjes, briefpapier, T-shirts en billboard posters – online branding kan verschijnen bijna overal.

Die verwijst naar een van de problemen met online branding, in dat er een mogelijkheid is dat de controle over de branding is veel minder verfijnd, en er is het gevaar dat een brand kan worden gekaapt door anderen.

GoDaddy logos

Branding gidsen

De meeste grote bedrijven hebben een branding gids die gemaakt is door de afdeling marketing en geeft aan hoe hun merk moet worden weergegeven.

Deze documentatie is ongetwijfeld meestal gemaakt voor het afdrukken van activiteiten zodat wanneer ze produceren posters of promotie materiaal, dan lijkt het alsof alles anders, dat komt van het bedrijf.

De gids zal in detail de diverse vormen van het logo van het bedrijf, hoe het wordt gebruikt op donkere en lichte achtergronden, en welke fonts en de letters zijn passende naast.

Wat is meestal niet gedekt is precies hoe groot of klein een logo kan worden, en hoe groot het moet worden in relatie tot andere elementen van een ontwerp.

Voor web-branding, de grootte van een logo is van belang vanwege de invloed op de ruimte op het scherm – en dus zijn de kleuren die in het logo gebruikt.

Kleuren voor het web vertegenwoordiging zijn indicatief en niet de Pantone nauwkeurige tinten die gedrukte materialen gebruiken. Alle schermen hebben een verschillende omvang (color space) bereiken, en meestal zijn ze niet in kleur gekalibreerd om perfect te zijn.

Daarom een branding-handleiding voor gebruik op het web moet zijn logo ‘ s in set maten, Hex gedefinieerde kleuren (#000000 zwart), voorkeur voor een lettertype namen en grootten.

Zodra dit sjabloon is aangemaakt, en voorbeeld bestanden die online zijn opgeslagen voor het delen, kunnen ze worden meegedeeld aan alle web-ontwikkelaars die werken aan branded content bij het handhaven van een definitieve styling.

Website branding trucs

Laten we de tijd nemen om te overwegen 10 belangrijke tricks om je website branding die je misschien wel voordeel uit.

Logo size

1. Logo afmetingen

We hebben reeds vermeld dat de presentatie van het logo van het bedrijf. Dit is een belangrijke vraag, en het is belangrijk om te beslissen over de grootte van het logo en vervolgens de stok met die schaal waar het wordt gebruikt. Met verschillende maten van de merken is verwarrend, en kunt u niet opnieuw dezelfde graphics.

2. Cross-branding

Als uw site bevat andere branding, zoals verkopen producten of bedrijven die partner zijn, dan maken hun logo ‘ s minder op de voorgrond.

Het maken van andere logo ‘ s van dezelfde grootte of groter dan de jouwe stuurt helemaal de verkeerde boodschap over uw bedrijf of merk belang.

3. Het beperken van bestanden

Als je kunt houden van alle huisstijl elementen tot een zeer klein aantal bestanden en hergebruiken van deze hele site, dit zal u veel voordelen. Niet alleen zorgt dit ervoor dat de site sneller te laden voor de bezoekers, maar wanneer er een naamsverandering komt, zal het veel eenvoudiger zijn om alles te veranderen.

4. Gebruik PNG voor logo ‘ s

De gewenste bestandsindeling voor websites is JPG. Echter, dit formaat niet ondersteunt transparantie, en de PNG-indeling heeft. Als het logo is een PNG-bestand kan worden geplaatst over achtergronden, zonder het maken van een speciale grafisch geïntegreerde versie.

Have a proposition

5. Een propositie

Een nieuwe bezoeker wil weten als ze zijn aangekomen bij de juiste site, en ook begrijpen wat ze kunnen verwachten te vinden. Vertel wie je bent, wat je doet, en wat maakt het bedrijf of de persoon special.

6. Wees consistent

Met hetzelfde logo en de kleuren is goed, maar deze samenhang moet worden uitgebreid tot elk aspect van de site, met inbegrip van de persoonlijkheid achter de tekst en de plaatsing van de meest gebruikte elementen.

Uitgaande van een retail gelijk, alle borden en tapijten moeten hetzelfde zijn, en het bevorderen van een duidelijke en beknopte thema en stijl.

Consider a mascot

7. Overweeg een mascotte

Een mascotte werkt niet in alle contexten, maar het hebben van een mascotte dier, robot of het karakter is een sterk idee dat de bezoekers zal herkennen, zelfs zonder de naam van het bedrijf. Maar wees gewaarschuwd, niet alle katten zijn lief. Vraag de Microsoft Clippy!

Als u van plan bent om je merk op sociale media – en de meeste zullen dan overwegen de beperkingen die deze plaatsen op afbeeldingen, en met hen samenwerken. Misschien is het ontwerpen van specifieke logo ‘ s voor social media is een goed idee, als je het kunt aanpassen hen het beste werkt in die context.

9. Denk over het optisch scannen

Wanneer een persoon leest een website hun ogen het uitvoeren van een patroon van de beweging die begint aan de top-links, vervolgens te verplaatsen naar rechts en omlaag. Dat is de reden waarom het logo moet in de top-links. Overweeg waar een bezoeker de aandacht zal blijven hangen, en plaats branded elementen en zakelijke berichten in deze locaties.

Watermarks and tints

10. Watermerken en tinten

Als u een uitgebreide logo, het plaatsen van het over een gedetailleerd beeld zal niet goed werken visueel. Er zijn twee benaderingen die u kunt nemen om dit probleem te verhelpen.

De ene is om het logo een watermerk op de afbeelding, ofwel lichter of donkerder de inhoud eronder en het verwijderen van alle kleuren uit het logo. Of omgekeerd, dat de achtergrond afbeelding in zwart-wit, zodat het logo staat uit over het. Elke aanpak zal werken.