Amazfit Punt 2 is een budget-horloge voor hardlopers met een ECG-monitor aan boord

Gelanceerd naast de Xiaomi Mi-Band 4, de nieuwe Amazfit Punt 2 is een functie-verpakt apparaat dat is nog steeds betaalbaar in vergelijking met de concurrentie.

Het Punt 2 is één van de eerste smartwatches te komen met een ECG-monitor
– op het moment dat het alleen de anderen zijn de Apple-Horloge 4 en een, nog niet eerder uitgebrachte, Withings Verplaatsen ECG.

Een ECG-monitor kunt u vaststellen of u een hoog risico op atriumfibrilleren, die een hart aandoening die kan leiden tot een onregelmatige hartslag. Het is een aandoening die kan soms moeilijk te herkennen zonder de test.

Het horloge komt ook sportieve e-SIM ondersteuning betekent dat u zult kunnen gebruiken van dit horloge apart van uw smartphone als u op zoek bent om te gaan hardlopen zonder te worden lastig gevallen met uw apparaat.

Het bijhouden van activiteit op het horloge automatisch werken uit 10 verschillende soorten sporten zoals hardlopen, fietsen en zwemmen. Het is IP68 water en stof bestendig, dus dat is hoe je in staat bent om het apparaat mee te nemen in een zwembad.

Het is ook die wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon Dragen 2500 chipset, die we nog niet te zien in een ander apparaat, zodat we niet zeker van hoe krachtig het gaat worden. Het moet leveren voldoende vermogen voor de Amazfit Punt 2 met het bijhouden van uw workouts.

Er is 4 gb opslagruimte aan boord voor het uploaden van muziek te luisteren op uw loopt, plus de display is een 1,39-inch 454 x 454 AMOLED die al je statistieken in een makkelijk te lezen manier.

Huami (een sub-merk van Xiaomi, en de een achter de Amazfit lijn) heeft bevestigd dat het horloge zal duren voor een enkele dag van betaling – het is een 420mAh cel – maar we hopen dat die schatting is aan de conservatieve kant, zodat je niet hebben om de smartwatch elke nacht wakker.

Op het moment dat de Amazfit Punt 2 is zojuist bevestigd voor de Chinese markt, en we heb nog om te leren een wereldwijde release datum. We verwachten om meer te horen over het snel, maar er is geen garantie dat het ooit zal komen tot het VK, de VS of Australië.

Als dat gebeurt, zijn de Chinese prijs kan geven ons een solide schatting van hoeveel het zal kosten. De normale versie van het horloge kost 999 CNY (ongeveer € 115, $145, AU$210), terwijl een versie met de ECG-monitor kost een beetje extra in 1299 CNY (ongeveer € 150, $190, AU$270).

Via Wareable