Amazon vaderdag koop: de Instant Pot Duo is op de laagste prijs ooit

Shop meer Instant Pot promoties met de beste Instant Pot aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn.Vaderdag is bijna hier, en om dat te vieren Amazon heeft verkwanseld prijzen op haar best verkochte apparaten. Amazon ‘s Father’ s Day te koop inclusief kortingen op de Echo smart speaker, Fire HD 10 tablet en de Ring Video Deurbel Pro, om er een paar te noemen. Een opvallende deal en een geweldig cadeau idee is de Instant Pot Duo60 dat is te koop voor slechts € 59.95. Dat is een korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor de populaire snelkookpan. De Instant Pot Duo is een 6-QT snelkookpan dat combineert zeven keuken inbouwapparatuur in een (snelkookpan, slowcooker, rijst fornuis, steamer, fruit, yoghurt marker en warmer) voor het bereiden van al je favoriete voedsel snel en gemakkelijk. Dankzij de geavanceerde microprocessor technologie, worden uw gerechten bereid worden tot 70% sneller met een constante, gelijkmatige resultaten. De Instant Pot bevat 14 verschillende slimme programma ‘ s, zodat je gemakkelijk kan koken rijst, soep, vlees, en meer met één druk op de knop. De snelkookpan werkt ook met Alexa en biedt meer dan 1000 recepten en de gidsen van de compatibele app.

Vaderdag aanbiedingen:

Meer vaderdag verkoop:

Shop meer van Amazon ‘ s vaderdag aanbiedingen hieronder om te profiteren van deze tijdelijke promoties voordat ze weg zijn. Shop meer aanbiedingen en meer informatie over Amazon Prime Dag met onze gids naar Amazon Prime-Dag: alles wat u moet weten voor de in juli deals evenement.