Cyberpunk 2077 krijgt ray tracing met dank aan Nvidia ‘s GeForce RTX Gpu’ s

Cyberpunk 2077 zal de ondersteuning van het ray tracing op GeForce RTX grafische kaarten, met CD Projekt Red de aankondiging van een samenwerking met Nvidia op de E3 2019 tot en met het sap van de visuals van de langverwachte game.

Dus degenen die hebben gekocht een GeForce RTX-kaart zullen kunnen genieten van realistische belichting en andere ray tracing toeters en bellen – en misschien zelfs andere Gpu ‘ s, theoretisch, hoewel de speciale RT kernen zal ongetwijfeld nodig zijn om ervoor te zorgen het spel loopt soepel.

Nvidia ook gemeubileerd ons met een paar screenshots te laten zien wat we kunnen verwachten van het ray tracing (bij een resolutie van 4K) in Cyberpunk 2077, die kan je richt je blik op deze pagina.

We hebben onlangs merkte op dat wat we zagen onlangs op de E3 in termen van Cyberpunk de graphics niet ons klap weg op precies dezelfde manier als een jaar geleden, maar deze ray tracing foto ‘ s zien er erg lekker (in het bijzonder de verlichting en de reflecties in de bovenste afbeelding).

Image credit: CD Projekt Red / Nvidia

Image credit: CD Projekt Red / Nvidia

DLSS in de mix?

Of Cyberpunk 2077 krijgt ook DLSS ondersteuning is niet duidelijk, maar veel gamers zullen hopen dat dit het geval is, om te helpen de titel soepel RTX Gpu ‘ s als het ray tracing is ingeschakeld.

DLSS kan geven een aanzienlijke impuls aan het frame tarieven, die kunnen worden cruciaal voor compensatie van de algemene kosten opgelegd door het inschakelen van ray tracing. Inderdaad, het kan bijzonder belangrijk aangezien dit spel is de vormgeving tot een zeer veeleisende titel in termen van hoe het belasten van de graphics zijn, zelfs voordat het ray tracing is gegooid in de vergelijking.

We zullen gewoon moeten afwachten en zien, maar het zou zinvol zijn voor Nvidia om de moeite te nemen om ook DLSS, gezien het hoge profiel van dit spel is. DLSS alleen kan worden een belangrijke drijfveer om mensen op te halen RTX grafische kaarten.

Cyberpunk 2077 is het opbouwen van heel de hype storm, die nog meer van te laat door Keanu Reeves te draaien in het spel, en in persoon op de E3.

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.