Facebook wil dat uw gegevens zo slecht betaalt u voor het

Image credit: Facebook
Als je al onzeker over de vraag of Facebook bestudeert je elke beweging, en wat hij weet over u, er is een nieuwe manier om zeker te zijn – door het vertellen van Facebook alles, en het krijgen van een aantal zoete, lieve geld in ruil. Niet iedereen kan zich aanmelden voor de systeem – Facebook is uitgevoerd advertenties voor het programma, en als je er een ziet, kunt u zich registreren met uw gegevens, waarna Facebook zal beslissen welke kandidaten in aanmerking komen om de app te downloaden.
De app is alleen beschikbaar in de VS en India op dit moment, maar we zouden het erg verbaasd zijn als de onderneming niet los iedereen – persoonlijke gegevens persoonlijke gegevens en Facebook is hongerig voor zo veel als het kan krijgen.
Heb je de app gedownload, Facebook zullen controleren welke apps je hebt geïnstalleerd op je telefoon, hoe lang u door te brengen op elk één, wat je aan het doen bent in de apps, en waar u gevestigd bent.

“Market research program” is een veredelde manier van zeggen ‘app die steelt uw gegevens’ of ‘goedgekeurd malware’, maar we weten niet zeker of deze zinnen zou er goed uitzien in een persbericht.
Facebook heeft niet aangekondigd een soort van compensatie plan, dus we weten niet of je het harken in veel geld met de Studie, of als je gewoon te laat bent, krijg je een extra kop koffie per maand, en het is best belangrijk om dit te weten, zodat u kunt een monetaire waarde aan uw privacy.

Image credit: Facebook
In de post, Facebook aangekondigd haar nieuwe focus op “beloning op basis van marktonderzoek programma ‘s”, van die Studie is de eerste – let op het meervoud, wat impliceert dat er meer in de toekomst.
Facebook Studie is een nieuwe app van het bedrijf, aangekondigd in een bericht in de newsroom, dat tracks alles wat je doet op je telefoon, en dan betaalt u voor.