Google Pixel 4 lek wijst op een grote ring en geen vingerafdruk scanner

[embedded content]
Maar het is de voorzijde van de telefoon en dat is meer interessant, omdat hoewel het niet helemaal duidelijk in de mock-ups, de bron zegt dat beide telefoons hebben een grote montagekader aan de bovenkant, in plaats van een inkeping of een punch-hole camera. We zouden natuurlijk neemt dit alles met een korreltje zout, maar de bron wijst erop dat deze soorten metaal mock-ups zijn in het algemeen verzonden naar accessoire-makers, en dat bij het bereiken van deze fase wordt het ontwerp is meestal vrij vergrendeld – dus dit zou wel een nauwkeurige blik op de Pixel 4.
Gedeeld door Unbox Therapie, de nieuwste lek neemt de vorm aan van de voetjes mock-ups van de Pixel 4 4 XL en Pixel, en volgens de bron die grote plein camera blok op de rug bevat twee lenzen samen met een “spectrale sensor”. Tot slot, de bron zegt dat zowel de Google Pixel 4 4 XL en Pixel wireless charging en de Actieve Rand, zodat u knijp de zijkanten om de lancering van Google-Assistent.
Via Softpedia
De bron weet niet wat het is, maar beweert er is geen vingerafdruk scanner op de telefoon, wat betekent dat de enige biometrische beveiliging zou worden gezichtsherkenning van een soort, dus ten minste enkele van deze imaging units zal vermoedelijk help met die – en dat zou kunnen betekenen dat een facial recognition systeem dat gelijk is aan of wedders Apple ‘ s Face ID.
Onlangs zagen we de gelekte renders tonen van een Google Pixel 4 met een vierkant camera blok op de rug. Dit was in strijd met eerdere lekken, maar het lijkt alsof het zou kunnen zijn nauwkeurig, als het dezelfde design is nu al gelekt weer, compleet met extra, verrassende details.
Dat is een verrassende keuze in 2019, maar blijkbaar is het nodig om het huis van de vijf “imaging units” dat de Pixel 4 bereik zogenaamd zal hebben op de voorkant.
Unbox Therapie niet uitleggen wat deze sensor zou doen, gewoon zeggen: het is een ander soort van “beeldvormende techniek”, maar met drie achterste sensoren van de Pixel-4 camera mogelijkheden kunnen heel anders naar de Google Pixel 3‘s single-lens aanpak.