Hoe nauwkeurig is Watch Dogs Legioen Londen? We breken de trailer

Een laatste ding van Westminster. Achter het personage hier is de Bewaker Memorial in St James ‘ s Park, en achter haar zien we een muur bedekt met groen, suggereren we naar het Noorden in de richting van het Winkelcentrum. Echter, in dat gebouw achter, wat dat ook is, er niet hoort te zijn. Rechts net buiten schot moet de Horseguards tuin, waar Andere de Kleur plaatsvindt.
Hier is nog een luchtfoto van de stad die lijkt te hebben het heel goed gedaan met het verbergen van de Walkie Talkie. Als alleen wij kunnen dat doen in het echte leven. Het meest duidelijk zien we de Augurk en de Cheesegrater, evenals wat eruit ziet als een stand-in voor de massale boxy wolkenkrabber in de stad, dat is nog onder constructie. Dit is een cool shot. Het is misschien vreemd om te werken op het eerste, maar dit is een weergave van de BBC (hier genaamd “GBB”) Broadcasting House, op de linker – die zijn vorm behoudt en (sier?) antenne op het dak. Aan de rechterkant is de All Souls Church, die zit tegenover de ingang. De BT Toren ziet er bekend uit, maar heeft een beetje een redesign op de top. Het laat ook zien hoe de kaart is gekrompen iets – in het echte leven is niet zichtbaar vanaf dit uitzichtpunt en voelt alsof het moet iets verder weg.

Hoe groot is het Horloge Honden Legioen kaart?

Het oversteken van de rivier zien we een beetje van het Zuiden van Londen. In dit aerial shot van de trailer, gaande van links naar rechts kijk uit voor Guy ‘s Hospital, Het Imperial War Museum (groene koepel een beetje verder terug), de Scherf (natuurlijk), en de Baby Scherf – nu de thuisbasis van Rupert Murdoch’ s imperium in Londen. Een beetje verder terug is het enorme Park Plaza hotel dat ligt ten Zuiden van Westminster Bridge, en we kunnen zien Een Blackfriars weer.
En wat komt er na de Tate Modern? Stadhuis, natuurlijk!
Hier is nog een foto van de Big Ben, dit keer met de rest van het Parlement bevestigd. In de achtergrond zien we wat lijkt op het silhouet van de Millbank Tower, een kantoorgebouw waarvan de Partij van de Arbeid liep 1997 campagne, en waar vandaag de dag de Mensen de Stem van de Campagne is gebaseerd (hoewel vermoedelijk hebben ze verplaatst door de tijd post-Brexit dystopia Kijk Honden Londen daadwerkelijk gebeurt).

Piccadilly Circus

Overigens, de vooruitzichten voor Canada House in het spel ziet er niet al te goed. Hier is een shot van de trailer:

Hier is Admiralty Arch op de Mall kant met dat sodding bus weer. Geen bussen gaan op deze weg, voor een zeer voor de hand liggende reden: het is regelmatig gesloten en verstoord door verschillende koninklijke gebeurtenissen. Niet een goede plek voor een bus route.Het onthullen video dan steekt de Victoria Embankment. De rivier ziet er plek op. De boog aan de rechterkant is vermoedelijk voor de Victoria Embankment Gardens – maar het ziet er niet heel goed voor mij. Maar het ziet er vaag bekend voor.

Trafalgar Square ziet er vrij getrouw nagebouwd – bekijk St Martin-in-the-Fields kerk in de verte. Probeer niet te kloppen over een van de drijvende Yodas op uw manier.

Hier is het zuiden van Trafalgar Square. Afgezien van de algehele nauwkeurigheid van Nelson ‘ s Column, de fontein en de stappen die ik ook graag hoe de LED-waarschuwing ziet er juist voor groot-Brittannië ook.

Vervolgens hebben We raken de Pall Mall aanpak van Trafalgar Square en kijkt nauwkeurig, met Canada Huis aan de rechterkant en de National Gallery aan de linkerkant. Er zeker niet een bushalte er in het echte leven wel.


Trafalgar Square

Hoewel ergerlijk, daarna zien we deze boog, die is echt… maar niet hier geplaatst. Waar hier wordt verondersteld te worden.

Nu even een opmerking voor we verder gaan: we hebben nog geen volledige Kijk Honden Legioen spel, dus wat we hier hebben is samengevoegd van reveal trailers, onze eigen in-diepte kennis van Londen en wat we hebben gehoord en gezien van Ubisoft zo ver. Dit alles zou kunnen veranderen, en totdat we de laatste wedstrijd in onze handen, al blijft dit speculatie.

Image Credit: Google Maps

Dit is een veilige gok om het spel fast travel systeem, en het blijkt een kaart ruwweg begrensd als volgt.

We dachten allemaal dat het tijdens het varen door Los Santos of galop in de richting van Hyrule Castle Town: zeker, dat is leuk, maar zou het niet veel koeler als we verkennen de wereld ‘ s grootste stad? Nee, ik heb het niet over Washington of New York, zoals aanbevolen in De Divisie, en zeker niet de Chicago te zien in de originele Watch Dogs. Ik heb het over Londen.


Wat we nu nog moeten doen is wachten tot Maart volgend jaar te spelen, door die tijd konden we getipt over in Brexit dystopia toch voedseltekorten, oproer, de 42 bus wordt omgeleid, etc), dus het spel kan uiteindelijk zelfs meer realistisch.

Nu laten we eens kijken naar enkele van de plaatsen die we zagen in meer detail.

De Victoria Embankment


De meest onjuiste ding uit dit screenshot is echter staren ons recht in het gezicht – en het is niet de “Kensington Rovers” tas. Het is de pub waar het teken is verlaten. De naam “De Earl ‘ s Fortune”, blijkt dat het de speler ‘ s thuisbasis. Helaas, er is geen pub er in het echte leven, in plaats daarvan is het de Supreme Court en de Royal Institute of Chartered Surveyors.


Dit moderne winkel met een kleurrijke brug?

Het lijkt er zal een missie op de Tower of London.Hier is een breder overdag shot van de trailer – let op de bogen en de koepel in het gebouw. Zelfs de weg lay-out is vrij plekje op.


Zo ongeveer dit:

En tot slot, hier zijn een paar van de andere locaties van Londen, die wij tot nu toe niet in staat geweest te plaatsen.


China Town krijgt ook een kijkje-in. Hier zien we het correct geplaatst achter Leicester Square.

We leren ook dat de Buis uit van de actie met een teken rapportage onderhoud. Vermoedelijk is dit is dus het spel kan voorkomen dat een fast travel systeem waar de speler heeft om te besteden tien minuten te drukken door middel van drukte en aflopend op meerdere roltrappen om naar de trein, met de Npc ‘ s passeren door het ontbreken van airconditioning. Maar aan de positieve kant, het betekent dat het niet zal ergeren ons met een volledig fictief en ongeloofwaardig orbital spoorweg, zoals Assassin ‘ s Creed: Syndicate heeft.

Ten zuiden van de Rivier

De locatie van dit huis is frustrerend. Het lijkt alsof het zou kunnen worden Downing Street of Doctor Johnson ‘ s House, maar niet correct overeenkomen.

Hier is een terugblik op de National Gallery, die lijkt te zijn het hosten van een aantal surveillance drones. Goed, zij hebben een formulier voor dit soort dingen:


En ten slotte het voetbalveld op de bodem van een grote toren. Als u om het even welke ideeën neem tweet als we oprecht en unironically geïnteresseerd.

Hier is een close-up van St Paul ‘ s:


Was er niet een duidelijk schot helaas, maar we zien de gepensioneerde huurmoordenaar lady iemand naar beneden recht in de voorkant van het Victoria Memorial en Buckingham Palace. Er is een andere bus veelbelovend om te renners naar het “Centrum” te zien.

Dus dat is Londen, gezien door de ogen van Waakhonden: Legioen. En… het is vrij ongelooflijk wat de ontwikkelaars lijken te hebben gedaan.

De nabijheid van het Gouden Jubileum Loopbruggen naar New Scotland Yard heeft echter ook laten zien hoe verder de kaart is gecomprimeerd in werkelijkheid, het zou iets verder weg.

Alle image credits: Ubisoft

Naar het noorden weer

Ook extra punten als je zag de meest irritante ding over deze foto: het is weer de 42 bus. Nog steeds ten onrechte een dubbele decker, en nog steeds niet op de juiste route. Wat is er mis met de 159, Ubisoft? Misschien is het TechRadar BRITSE team start een campagne om de bus nummering nauwkeurig.

Eerst een belangrijke vraag: hoe groot is de kaart? Hoewel Ubisoft lijkt niet zo veel gezegd, we willen wedden dat de grootte van de stad werd weggegeven aan de bushalte te zien in de video start in de buurt van Piccadilly Circus.

Het is ook benieuwd naar de werkelijke TfL schildje logo aanwezig in de game, gezien het feit dat het Vervoer voor Londen is historisch bescherming van zijn merk. Bijvoorbeeld, hoewel Call of Duty: Modern Warfare 3 had een sequence is ingesteld op de Buis (don ‘ t get me started over de geografie), was het niet mogelijk gebruik te maken van elk TfL branding.

Zou het niet een London spel zonder de Tower Bridge, en zien we ook de HMS Belfast, St Paul ‘ s Mansion House en de Walkie Talkie.

De auto zet en geeft ons de eerste indicatie dat al tonally zeer nauwkeurige, de kaart lijkt te zijn gecomprimeerd: Haymarket en Whitcomb Street lijkt te zijn gecombineerd. Aan de rechterkant zie je de Paarden van Helios standbeeld, en aan de linkerkant zie je de rode gloed van de Angus Steakhouse. Vermoedelijk in het spel dat zal u niet in staat zijn om naar binnen te gaan, als de ontwikkelaars is zeker niet in staat om een enkele Londenaar die ooit heeft eigenlijk al in een Angus Steakhouse.

Deze plek heeft een zeer sterke Camden Town sfeer, maar het is moeilijk te pinnen op iets in het bijzonder.
Ik ben niet helemaal zeker weet welke brug deze hoort te zijn. Het lijkt een beetje op de London Bridge, maar de bezienswaardigheden die het niet geheel met elkaar overeenkomen.


Meer ten noorden van de rivier

Het blijkt echter een aantal ontbrekende gebouwen, met inbegrip van, uiteraard, de Shell Centrum. Maar kijk door de Ogen, en zie je de nieuwe Blackfriars wolkenkrabber die vermoedelijk geïnspireerd door de Aankomst.

Aan de andere kant van het Parlement, hier is het Parliament Square. Dit is het uitzicht vanuit het noorden op zoek naar het Parlement. Ik weet het niet zeker, maar het ziet er zeker alsof St Margaret ‘ s Church – de kleinere naast Westminster Abbey – kan zijn geknipt. Wat ik het meest geïnteresseerd in het al is om te zien of het plein van de nieuwste beeld, dat van suffragette Millicent Fawcett, heeft de cut.

Kings Cross St Pancras -> Notting Hill Gate -> Battersea -> Kwaliteit -> Elephant -> Tower Bridge -> De City of London -> De Isle of Dogs -> (Een massief, niet-bestaande weg in het echte leven het snijden door middel van Whitechapel) -> Old Street -> Terug naar Kings Cross St Pancras.

Hier is misschien wel de meest duistere plek al – en full-merken op Twitter volger Liam Blizard voor het spotten van deze. Onthoud dit shot van wat lijkt op een vrij informele woonwijk van de trailer? Blijkt het is een vrij nauwkeurige reconstructie van het Southwyck Huis in Brixton. Misschien dat één van de ontwikkelaars daar woont?

Hier is Kings Cross St Pancras, compleet met enorme klok op het St Pancras Renaissance Hotel.

De taxi dan benadert de Noord-westkant van het plein Leicester Square, waar we het grote gebouw dat het vervangen van de Zwitserse Centrum. Er is een cruciale omissie al. Kijk op de begane grond van dat gebouw: M&Ms Wereld niet bestaat in Watch Dogs Legioen. Dus misschien is het dystopische toekomst niet zo slecht na alle?

Nadat de speler verslaat iemand op, we zien ze in een taxi en race off – post van Coventry Street, in de richting Leicester Square. Goed detail op de toeristische tat winkels, en tenzij we verkeerd blijkt, dat de Prins van Wales theatre, momenteel de thuisbasis van het Boek van Mormon heeft gemaakt in het spel.

Ook kregen We te zien dat deze zeer korte shot van Brixton – dat weten we omdat er een paar grote letters zeggen “Brixton”. Al wat nieuwsgierig is kan ik niet helemaal plaatsen deze: Het ziet eruit als het moet Windrush Plein, maar het gebouw aan de rechter komt niet overeen met de architectuur van de kerk of De Chique cinema. Hoewel de architectuur is zeer vergelijkbaar met veel andere kerken in Londen.

Ook krijgen We te zien Vauxhall Bridge en de Vauxhall Toren – evenals een aantal van de nieuwe flats die niet beschikbaar zijn op die manier.

Verbazingwekkend genoeg blijkt dat het spel maakt het zelfs naar beneden zo ver als Battersea – zoals we kunnen zien in het Battersea Power Station in de achtergrond van deze opname.


Hier is een hogere up shot van Westminster die toont ons iets wat we op dit moment niet kunnen zien in het echte leven: de Big Ben (ja, we weten) zonder steigers rond. Opmerking een nauwkeurige Valhek Huis ernaast (dat is het gebouw op de top van het Metrostation Westminster die deel uitmaakt van de Parlementaire estate), en, natuurlijk, de London Eye en de oude County Hall gebouw aan de overkant van de rivier.


Onbekenden

En nu hebben we bereikt Camden Town, die heeft het zwaar in het onthullen zoals we zagen een rescue missie plaats. Het is een ongelooflijk indrukwekkende recreatie. De “Camden Market” branding is spot-on, maar in iets de verkeerde plaats. Het knippen van de kant van de spoorweg bogen zien we de missie nemen plaats in hoewel? Dat is helemaal echt, en is genoemd Gin-de-boulesbaan.
Dat is waarom het is zo spannend om te zien dat Watch Dogs: Legioen zal worden gevestigd in de britse hoofdstad, en in tegenstelling tot het Victoriaanse tijdperk Assassin ‘ s Creed Syndicaat, het lijkt erop dat we misschien eindelijk krijgen om een Londen dat is meer dan vaag bekend voor. Niet sinds De Vakantie op PS2 hebben we gezien dat een triple-A-Londen sandbox dat ziet er zo levensecht.

New Scotland Yard is in grote lijnen de juiste plaats – maar in het echte leven het gebouw ziet er heel anders uit, zelfs als u alle van de lichtgevende sci-fi stuff.

Het onthullen video begonnen in Piccadilly Circus, en o jé, hebben zij gedaan een goede baan van het opnieuw te maken. Alle gebouwen zien er vrij accuraat te zijn voor mij. Er is slechts één probleem: de 42 bus niet overal hier in de buurt in het echte leven. Het is eigenlijk een route die loopt van de East Dulwich naar Liverpool Street. En net als egregiously: de echte route maakt geen gebruik van double-decker “Nieuwe Routemasters” – het kleeft aan één deckers. En “Centrum”? Wat de hel is dat? Het spel is geruïneerd.

De vraag is… hoe het leven-zoals? Laten we een duik nemen in en te verkennen wat de game heeft gebouwd, gebaseerd op de E3 2019 onthullen video en trailer.


Hier is een dramatische dak geschoten. Het gebouw links was vroeger het hoofdkwartier van MI5, maar vandaag is hergebruikte een aantal zeer dure flats.


Het blijkt ook gaan we een beetje van Oost-Londen, als die Schoorsteen behoort tot Truman Brewery op Brick Lane.

Oh, en hier is de Tate Modern en de Millennium brug:

  • E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.