Huawei ‘ s strijd in de VS heeft geleid tot het annuleren van een nieuwe MateBook

Huawei CEO Richard Yu heeft bevestigd onbepaalde houden op de release van een nieuwe MateBook laptop, CNBC rapporten.
Het ontbreken van toegang tot Windows verschijnt een gevaar voor de MateBook lijn ook. Een nieuw model werd verwacht dat het debuut op de CES-Azië, naar De Rand. Maar, zonder toegang tot Windows-10 of de Intel-processors die gevoed de MateBook lijn, is het logisch dat Huawei is het bedrijf af. Indien het verbod gaat lang genoeg, de geplande MateBook is zeker te verlaten. Als MateBook ‘ s zijn high-end producten, een model dat is gebouwd op de huidige hardware is het onwaarschijnlijk dat de lancering van een jaar vanaf nu met dezelfde hardware. Dus, tenzij het verbod is snel opgelost, het is mogelijk zien we nooit meer de geplande MateBook. In plaats daarvan zouden we moeten wachten op een nieuw ontworpen, post-ban MateBook te starten als de VS en China, goed, mates weer.
Het verbod betekent problemen voor veel van Huawei ‘ s producten. Eigenaren en potentiële klanten van Huawei smartphones geconfronteerd met het vooruitzicht van niet langer toegang krijgen tot de nieuwste versies van Android.
Huawei is een merk dat nog steeds het maken van een naam voor zichzelf in de VS, ook al is het al een aantal van de beste laptops en beste telefoons. Een ding dat is waarschijnlijk meer van een huishouden naam is het verbod opgelegd aan Huawei in de verenigde staten.

Zo lang, Mate?

Nieuwe telefoons zou zelfs verliezen het vermogen om toegang te krijgen tot de Google Play Store, ernstig beperken van toegang tot de meest populaire apps. Het verbod heeft een domper op Huawei ‘ s plannen om de top smartphone verkoper, en niet te vergeten haar plannen voor de uitbreiding van haar 5G ontwikkeling.
Het houdt niet noodzakelijkerwijs in dat de nieuwe MateBook zal nooit starten. Er zijn al wat beweegt in de richting van een resolutie van het verbod, met een tijdelijke lift die in werking trad 20 Mei. Het kan niet zeker genoeg houvast voor Huawei om te gaan met de grote productlanceringen, maar het zou kunnen zijn genoeg om aan te geven dat het verbod wordt meer een onderdeel van de US-China trade oorlog dan een permanente ban is specifiek gericht op Huawei.
Eerder dit jaar, de Trump administratie zet Huawei op de ‘entity list,’ de beperkingen van het werk Huawei en AMERIKAANSE bedrijven samen kunnen doen. Terwijl Huawei bouwt veel van haar producten, is het nog steeds een groot deel leunt op AMERIKAANSE bedrijven voor de belangrijke elementen, zoals Microsoft en Google het Windows-10 en Android besturingssystemen.