Nvidia ‘Super’ RTX kaarten kunnen lancering in juli te houden high-end voorsprong op AMD

Dat betekent dat de Nvidia GeForce RTX 2060, RTX 2070, RTX 2070 Ti (die nog niet bestaat), RTX 2080 en zelfs de RTX 2080 Ti zijn geruchten worden steeds beefier versies. Deze Super iteraties van de bestaande grafische kaarten blijkbaar meer dan het RAM-geheugen overclock (OC) eerder geruchten de ronde, en alles zal verschuiven tot een sport.
Dit gerucht komt warm op de hielen van de AMD Navi aankondiging, met de Radeon RX 5700 XT en RX 5700 , recht voor de Nvidia GeForce RTX 2070 2060, respectievelijk. Dat alleen al maakt dit gerucht lijkt een beetje fishy. Onze eerste instinct zou zijn dat ze zou worden aangekondigd op de E3 in 2019, om echt te verpesten AMD ‘ s day. Als voor de niet-vlaggenschip, de leden van de RTX line-up, ze zijn allemaal voorzien van een betere Gpu ‘ s, en de ‘Super’ – varianten zal worden geprijsd dezelfde als die van hun niet-Super-varianten, terwijl de bestaande modellen in prijs dalen. Bijvoorbeeld, de Nvidia GeForce RTX 2070 Super zal beschikken over een ‘unlocked’ maar non-OC-variant van de RTX 2080 GPU.
Bijvoorbeeld, de Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Super zal blijkbaar zijn voorzien van een volledig nieuwe grafische processor (GPU), en een die is “niet een andere bestemming krijgen Quadro deel,” volgens WccfTech. Deze kaart zal ook volledig ontgrendeld, zodat afbeeldingen toevoegen-in-boards (AIBs) – grafische kaarten van een derde partij die gebruik maakt van AMD of Nvidia Gpu ‘ s – kan echt rundvlees tot afgifte van het vermogen, volgens dit gerucht.
Dit alles komt uit een niet-geverifieerde lekken via WccfTech, dus adviseren wij u dit met een zware korrel zout. Echter, deze lekken details vijf ‘Super’ grafische kaarten, over de gehele Nvidia RTX bereik.
AMD Navi is het verkrijgen van alle van de koppen onlangs, maar het lijkt erop dat komt een einde. Word on the street is dat de Nvidia ‘Super’ grafische kaarten kunnen worden aangekondigd zo vroeg juni 21.

  • Nvidia RTX 2080 Ti Super – de nieuwe GPU
  • Nvidia RTX 2080 Super – RTX 2080 Ti GPU
  • Nvidia RTX 2070 Ti Super – de nieuwe GPU
  • Nvidia RTX 2070 Super – RTX 2080 GPU
  • Nvidia RTX 2060 Super – RTX 2070 GPU

De oorlog van de grafische kaarten begint weer

Dat is niet gebeurd, maar als dit waar is, dit is geen goed nieuws voor AMD. Als de Nvidia RTX Super komt met een RTX 2080-chip in, duwt de RTX 2070 naar beneden om te concurreren met de 9 (ongeveer € 350, AU0) Radeon RX 5700 XT, Team Rood zal veel minder ruimte in de planning qua prijs.
We gingen verder en een hele lijst van de gelekte ‘Super’ – kaarten hieronder:
Dat is vooral het geval voor de AMD Radeon RX 5700, die op 9 (ongeveer € 300, AU0), is al duurder dan een entry-level RTX 2060.
Alleen de tijd zal leren of deze geruchten zijn werkelijk waar is, maar als ze zijn, het betekent Nvidia is klaar om de wapens in de strijd van AMD vs Nvidia eens te meer, en we kunnen niet wachten om te zien hoe dat uitpakt. In het einde, de uiteindelijke winnaar zal ons, de consument.