OnePlus 7 krijgt OxygenOS 9.5.5 update met camera verbeteringen

Met de nieuwe update, gebruikers moeten merken een beter contrast en kleur prestaties, verbeterde nauwkeurigheid en stabiliteit bij auto-focus, tweaks om de modus nachtlandschap, resulterend in scherpe, heldere en natuurlijke ogende foto ‘ s.

Terwijl we nog niet getest de camera na de OxygenOS 9.5.5 update in-diepte, maar toch, deze foto hierboven ziet er zeker beter na de update. Er zijn minder graan en meer scherpte in de foto, die werd genomen na het updaten naar de nieuwe versie van OxygenOS. De tweede foto heeft ook een heleboel textures als tegenover side by side met de eerste. Bovendien, de tweede foto heeft een goed contrast, niveaus en ziet er ook een beetje meer natuurlijk dat betekent dat OnePlus heeft beknot over-optimalisatie software niveau. De OxygenOS 9.5.5 update brengt ook de Mei 2019 Android Security Patch om de OnePlus 7 samen met de algemene bug fixes en verbeteringen in de interface. Komt naar de camera ‘ s, het lijkt erop dat de ontwikkelaars van OnePlus hebben gewerkt aan een aantal zaken ter verbetering van de algehele kwaliteit van de afbeelding die worden aangeboden door de OnePlus 7.

Afbeelding 1 van 2

We zullen gebruik maken van de OnePlus 7 camera meer na de recente update om te testen zijn prestatie en deel de resultaten met u te snel.
Voordat OxygenOS 9.5.5 update
Afbeelding 2 van 2

Na de OnePlus 7 Pro recentelijk een grote camera-update met de OxygenOS 9.5.7, haar jongere broertje, de OnePlus 7 is nu het ontvangen van een update brengt een hoop camera verbeteringen. Zoals we in onze review van de OnePlus 7 die het bedrijf heeft een vrij briljante track record voor het vrijgeven van de reguliere OTA updates en dat de camera ‘ s op de telefoon moet nog verder te optimaliseren. Goed, de update is hier en hij weegt 125MB in grootte.
Before OxygenOS 9.5.5 update

Na OxygenOS 9.5.5 update
After OxygenOS 9.5.5 update