Pentax KP J beelden lekken

Beelden ogenschijnlijk met de nieuwe Pentax KP J Beperkte DSLR hebben gelekt.

Een “referentie product” versie van de camera werd aangekondigd op de CP+ – evenement in Japan eerder dit jaar, hoewel veel van de specs werden niet bevestigd. Terwijl er niets is bevestigd door de eigenaar van het merk Pentax Ricoh Imaging nog, de naam suggereert het is slechts een kleine variatie op de Pentax KP, die werd uitgebracht in het begin van 2017.

De KP was opmerkelijk op het moment van de release voor de verwisselbare handgrepen, iets wat we meestal niet te vinden op Dslr ‘ s. En met de helft van de gelekte afbeeldingen tonen marroon-gekleurde grepen, en de andere helft lager zwarte, lijkt het nieuwe model zal blijven om dit aan te bieden.

De marron-versie zal geen twijfel wekken vergelijkingen met Hasselbald ‘ s noodlottige Maan – model, die geloofden velen weinig meer dan een Sony NEX-7 met een houten handgreep en een steile prijskaartje.

Afbeelding 1 van 8

Image credit: Nokishita

Afbeelding 2 van 8

Image credit: Nokishita

Afbeelding 3 van 8

Image credit: Nokishita

Afbeelding 4 van 8

Image credit: Nokishita

Afbeelding 5 van 8

Image credit: Nokishita

Afbeelding 6 van 8

Image credit: Nokishita

Afbeelding 7 van 8

Image credit: Nokishita

Afbeelding 8 van 8

Image credit: Nokishita

De beelden, die laten zien dat de camera samen met de HD-Pentax-DA-20-40mm f/2.8-4 Beperkt DC WR lens, werden gelekt door de Japanse camera-lekkende website Nokishita op haar Twitter-account, en toont twee verschillende afwerkingen voor het lichaam: een standaard zwart-optie en een glanzender donker blauw.

Terwijl het nieuwe model hanteert dezelfde stijl als de oorspronkelijke KP, men gelooft dat de top van de behuizing kan ook worden verwijderd en aangepast aan de smaak. Terwijl de herziene ontwerp maakt het de schijn van dat de pop-up flitser heeft gewoon weggelaten, de aanwezigheid van een flash-toets aan de zijkant suggereert een kleine flitser nog steeds aan boord.

De beelden werden geplaatst met de eis dat het model zal worden bekend gemaakt op 13 juni. Er is geen informatie over de prijs of beschikbaarheid van dit moment, ook al lijkt het erop dat we niet veel langer te wachten tot we alles weten, dat is zeker.