Roccat is een nieuwe gaming muizen maken gebruik van ‘Titan ‘ Klik’ te maken je sneller op de loting

Roccat heeft onthuld een nieuwe reeks van wat het facturatie als ‘next-gen’ gaming muizen die zal gaan over de verkoop later dit jaar, bestaande uit drie modellen, waarvan er twee zijn met snoer randapparatuur, en de andere is draadloos.
Prijzen niet zal breken de bank, hetzij, met een vraagprijs worden ingesteld € 44.99 (rond de , AU) voor het Kain 100, £62.99 (rond de , AU5) voor de Kain 120, € 89.99 (rond de 5, AU5) voor de draadloze Kain 200.
De grote selling point hier is het Kain van de muis-knop schakelt, die profiteren van iets genaamd ‘Titan ‘ Klik’ van Roccat.
Dit betekent in feite dat de Omron-schakelaars worden gebruikt, met de muis knoppen worden scharnierend en met een lage tolerantie lente – al die bijdraagt tot het maken van een nauwkeurig en tevreden gevoel op, Roccat vorderingen. Roccat's wireless Kain 200 Aimo (Image credit: Roccat) Roccat draadloze Kain 200 Aimo (Image credit: Roccat) Kain maakt dat je je meer in staat?
Misschien nog belangrijker is dat de onderneming beschikt ook over een speciaal ontwikkeld algoritme in de firmware van de muizen betekent dat er een klik met een Kain muis registers 16ms sneller dan rivaal randapparatuur.
Roccat is ook het maken van een big deal van de feedback gevraagd van testers die blijkbaar werd ingezet om het ontwerp van de ergonomische vorm (die wordt gebruikt in alle drie de modellen).
Bovendien, de perifere maker heeft gegeven de muizen een nieuwe coating om ervoor te zorgen niet alleen duurzaamheid, maar ook een voldoende ‘grip’ te voelen, dat is altijd goed. Zowel de Kain 100 en 120 zijn ook ontworpen om mooi en licht, met een gewicht van 89g.
Verkocht toch? Als u zin in één van deze gaming muizen, het Kain 100 en 120 zijn nu live voor pre-order in de Roccat in de online shop (in ieder geval in de UK, en een paar andere Europese landen). Die muizen zal gaan over de verkoop in September, met de draadloze Kain 200 te volgen in November.

Roccat de nieuwe reeks zal de kick-off met de Kain 100 Aimo, die heeft een van 8.500 dpi sensor, met de Kain 120 Aimo upping de ante te 16.000 dpi optische sensor. Als de draadloze aanbod, het Kain 200 Aimo zal rond de serie (de sensor die wordt gebruikt in dit model wordt nog bevestigd worden).