De russische Pop star, dankzij Netflix algoritme voor het succes van de

Zelfs als u besteden veel tijd op Netflix, kan je niet van gekomen om te kijken naar de Netflix-geproduceerd russische Pop nog: een tijd-buigen drama zich afspeelt in de moderne Brooklyn die landde op de streaming-dienst eerder dit jaar.

In feite, tenzij Netflix de aanbevelingen van het systeem vermeld als relevant is voor uw interesses en bracht het naar uw home pagina, kan je niet ontdekt het op alle. Maar zijn die hetzelfde algoritme dat de russische Pop star Natasha Lyonne heeft te danken aan het succes.

Op een paneel op Recode de Code van de Conferentie, Lyonne – wie speelt de vuilbekken video game designer Nadia Vulvokov – sprak over de toekomst van de russische Pop met Netflix ‘ s VP van de inhoud overname, Cindy Holland. Het volstaat om te zeggen, het is het krijgen van een tweede seizoen.

Holland bekend dat Netflix had vernieuwde show met Lyonne het aanroepen van de follow-up van het seizoen de “dezelfde toon, maar vreemder” – voering met reacties Lyonne had eerder gemaakt met betrekking tot de plannen voor een drie-seizoen arc.

Wat interessant is, is dat Lyonne specifiek bedankte de Netflix-algoritme voor het zetten van de – weliswaar warhoofd – televisie drama in de voorkant van de juiste ogen. Ze zei dat ze zich ‘een beetje van reliëf in het algoritme”, als het betekende dat de toon was in staat om te richten op die ze kende zou geïnteresseerd zijn in de show van de quirkier thema ‘ s, in plaats catering voor een bredere of meer mainstream publiek.

Lyonne haalde de “grenzen” rond de doelgroep die geboden wordt, en dat het “een soort van gezond voor het creatieve proces, op een manier.”

Voor degenen die hebben gezien dat de show, je kunt zien dat de focus afgeworpen: de russische Pop is schaamteloos vreemd, voortdurend nemen van het verhaal in onverwachte richtingen, terwijl het vasthouden aan een vlotte 30-minuten durende afleveringen perfect voor de Netflix-platform.

Het zetten van een moderne, donkere spin op de Groundhog Day formule – waar iemand wordt gedwongen om te beleef dezelfde dag over en weer en het verkennen van alles, van het religieuze geloof en de multiversum-theorie de aard van video game design, het is duidelijk dat deze online versnippering van het bekijken van smaken is het maken van een aantal uiterst originele televisie.

Laten we gewoon hopen dat het algoritme houdt om zijn werk te doen, dus die van ons meer willen, zoals de russische Pop niet hoeft te missen.

Via Deadline