Tesla heeft blauwdrukken voor een onderzeeër auto het niet maken

Moe van het rijden op het land, zoals iedereen? Het blijkt Tesla ‘ s ingenieurs hebben ontworpen een onderzeeër auto die in staat zou zijn om te reizen onder water als op de wegen.

Tesla ‘ s CEO Elon Musk, sprak van de ontwerpen in de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders deze week (via TechCrunch). Een van de aandeelhouders gevraagd of het water, de auto was in de pijplijn en Muskus bevestigd dat er plannen bestonden, maar dat ze niet echt een prioriteit tussen Tesla ‘ s huidige productie doelen.

De auto-ontwerpen waren kennelijk geïnspireerd door 1977 is The Spy Who Loved Me, waarin Roger Moore (James Bond schijven en duiken in een pimped-out auto in staat om te zetten naar een duikboot.

Muskus bleek dat hij de eigenaar van de Lotus Esprit gebruikt in de film, noemde het “de coolste ding” – en dan te zeggen: de markt voor een dergelijk voertuig zou waarschijnlijk “klein, maar enthousiast”.

Onder de zee…

Dit is niet de eerste keer dat we hebben gehoord van Tesla ‘ s aquatische ambities ofwel: terug in juli 2018, we hoorden van de plannen om de productie van een kind-en kleinbedrijf onderzeeër om te helpen met de high-profile reddingsoperatie van 12 jonge jongens gevangen in een grot in Thailand.

Terwijl het voertuig niet nodig was en kan zijn geweest van een PR-boost te Tesla dan iets anders – het lijkt erop dat de Muskus is vertrouwen in Tesla ‘ s vermogen om voertuigen voor de zee en het land.

Het is onduidelijk hoe geavanceerd de ontwerpen voor een onderzeeër auto zijn, echter: het realistisch gezien zouden kunnen van alles zijn, van een gedetailleerd 3D-model op een krijt-tekening van Elon Musk de koelkast. Maar bij het stijgen van de zeespiegel ten slotte halen bij ons, is het goed om te weten dat wij moeten een back-up vorm van vervoer aan de hand.