Update uw website regelmatig: Hier is de reden waarom

Ooit had te verduren van een reeks van bezoeken aan een tandarts of arts, waar u het lezen van de tijdschriften, en zelfs degenen die maanden oud is? Voor de meeste mensen, verveling is gewoon marteling, en niets doodt enthousiasme graag zien dezelfde dingen over en weer.

En hetzelfde geldt voor een website, omdat als we eenmaal hebt bezocht ergens op het web, er moet een goede reden om terug te keren. Dat is waarom het de moeite waard om ervoor te zorgen dat er voortdurend iets fris en nieuws te beleven op je site, aan te moedigen, is een regelmatig patroon van het aantal bezoeken.

Maar de aandachtsspanne van de gemiddelde mens is niet de enige reden voor regelmatige updates van inhoud.

Google

Ranking signalen

Wanneer een zoekmachine maakt een lijst links voor een bepaald onderzoek, het duurt veel factoren rekening houden bij het bepalen van welke sites zijn het meest relevant zijn.

Een van de belangrijke elementen in hoe pagina ranking bepaald is precies hoe de nieuwe inhoud op de gelinkte pagina (of pagina ‘ s). Dus als er twee webpagina ‘ s met een artikel over een bepaald onderwerp, en was geschreven, meer recent, dan is er een goede kans dat deze wordt vermeld op de eerste plaats, tenzij het op een site met bijna geen bezoekers.

Hoewel er vele andere factoren in het bepalen van rankings in de zoekmachines, met verse en regelmatig bijgewerkte inhoud is een bewezen middel om een succesvolle site in dit verband. En omgekeerd, sites die komen en nooit nadien gewijzigd zijn meestal een complete verspilling van tijd, geld en moeite.

Waar het om inhoud toe te voegen

Precies wat content moet worden toegevoegd aan een website is sterk beïnvloed door de aard van de site en hoe het is gemaakt om te bereiken.

Echter, als u op zoek bent naar manieren om content te creëren op een regelmatige basis, hier zijn een paar standaard methoden die een site kunnen zijn.

  • Een blog: een persoon in de marketing van een blogger, met behulp van de pagina ‘ s om te praten over producten of klanten op een regelmatige basis. Deze stukken kunnen worden gemaakt tijdens rustigere periodes, om niet te interfereren met de normale werkcyclus en vervolgens vrijgegeven eens per week of zo.
  • Een dynamische homepage: Zelfs als de homepage van de website is niet bedoeld om te veranderen, je kan ook een gedeelte dat links naar een nieuwsonderwerp, de blog, of op de externe verslaggeving van het bedrijf. Hij moet alleen zijn de nieuwste chronologische item, met een link naar een pagina met alle voorgaande verhalen die zijn uitgevoerd.
  • Een forum: een forum even beheer van de gebruikers, maar regelmatige bezoekers zal het maken van hun eigen inhoud en een gemeenschap die stimuleert herhaalbezoek.
  • Whitepapers: Een weloverwogen artikel door een expert op elk gebied zal trekken veel bezoekers, en vergaren verwijzing koppelingen op zowel de sociale media en andere websites. Deze zijn niet iets dat moet worden toegevoegd elke dag, of zelfs op een wekelijkse basis, maar het opbouwen van een verzameling van informatieve papers is een andere manier om bezoekers te krijgen.

Social media

Blijven bewegen vooruit

De meerderheid van de haaien moet vooruit door het water te krijgen van de zuurstof die ze nodig hebben om te overleven voor hun hele leven, en nieuwe content is het equivalent levenskracht die het mogelijk maakt een site om zich te vestigen in een zeer drukke wereldwijde web.

Alle websites beginnen met zeer weinig bezoekers en niet alle van hen te beheren, te ontwikkelen tot een dynamisch bedrijf met veel bezoekers die herhaaldelijk terugkeren.

De sleutel is om te blijven produceren genoeg nieuwe en interessante content om te rijden de nummers tot en ervoor te zorgen dat mensen terug komen om te zien wat je hebt gemaakt.

Indien correct gedaan, nieuwe inhoud kunnen geven engagement met potentiële klanten, plus het kan u te onderscheiden van business rivalen en bieden nieuwe mogelijkheden voor het opbouwen van relaties.

Het idee dat er een website is een vuur-en-vergeten raket gebouwd voor een statische kosten is lang achter ons ligt, en wat bedrijven nu nodig hebben is een effectieve digitale winkel-voor dat lokt window shoppers binnen, en vermaakt ze eenmaal over de drempel.

Heel eenvoudig, de sleutel tot het succes van een web-venture updates en veel van hen.