VERZENDING bedrijven een achterstand in digitale transformatie

Van de ondervraagden, 12 procent van de BRITSE organisaties toegeven nauwelijks het digitaliseren van alle documenten die het dubbele van dat van de rente in Spanje en Italië.
Kyocera ‘ s onderzoek is gebleken dat, hoewel 61 procent van de BRITSE bedrijven hebben gedigitaliseerd ten minste de helft van hun zakelijke documenten, het tarief is lager dan vier van de zeven onderzochte landen, waaronder Nederland, Italië, Turkije en Spanje. Het bedrijf onderzocht 1,750 vertegenwoordigers van bedrijven uit zelfstandige zzp-ers tot professionals bij internationale bedrijven in zeven Europese markten voor het compileren van de nieuwe Business Digitalisering in Europa Outlook 2019 rapport.
“We zien dat de BRITSE bedrijven wordt geconfronteerd met een verscheidenheid aan uitdagingen zoals het veiligstellen van essentiële informatie en het opslaan van de documentatie, zonder te beseffen dat eenvoudige oplossingen bestaan en worden op de markt in de vorm van document management oplossingen, zoals Content Diensten. Het verenigd koninkrijk loopt voorop in sommige afdelingen, zoals Logistiek en Juridische, maar aanzienlijk achterblijft in zowel de digitalisering en automatisering van gebieden, zoals de Inkoop en Verkoop. Een dergelijke ongelijkheid tussen de verschillende afdelingen is een afspiegeling van de manier waarop bedrijven de overgang, en dus nog een lange weg te gaan.”

Het automatiseren van bedrijfsprocessen

Terwijl de geografie speelt een rol bij de vaststelling van de tarieven van de automatisering, dus ook zaken doet formaat. De snelheid waarmee bedrijven het automatiseren van de meerderheid van hun taken reikt zo hoog als 72 procent onder die van de grotere bedrijven met meer dan 500 medewerkers ten opzichte van slechts 41 procent bij kleine bedrijven en freelancers.
Software product management expert bij Kyocera Document Solutions Europe Michael Powell verklaarde dat de BRITSE bedrijven nog een weg te gaan in hun digitale transformatie – inspanningen, zeggende:
Naarmate organisaties in heel Europa steeds meer in een digitale tijdperk, nieuw onderzoek van Kyocera is gebleken dat de VERZENDING verliest terrein in de aanpassing van digitale documentatie.
De studie is ook gebleken dat de mate van automatisering van bedrijfsprocessen zal naar verwachting toenemen in de komende jaren als negen van de tien bedrijven beweren dat ze zou overwegen te automatiseren meer processen in de komende 12 maanden.