Waarom moet je controle op je website?

Verwacht niet direct resultaten – in plaats daarvan streven om de nummers in de juiste richting bewegen, zelfs als het een verbetering is bescheiden.
U heeft de analyse, volgde de raad op, maar hoe weet je dat je het gemaakt hebt in de dingen beter en niet slechter? Het is ook belangrijk om het document met alle wijzigingen, zodat iedereen ‘het nieuwe werken’ op de site (of de inhoud van de site) heeft deze informatie bij de hand. Door de mogelijkheid om te verwijzen naar dit, moeten ze niet herhalen van fouten uit het verleden, in plaats voortbouwend op het succes al bereikt.
Door het vergelijken van de twee, en eventueel verwijzen naar andere websites hoger in hetzelfde zoekt als het geanalyseerde site, is het mogelijk om een checklist van waar de site is goed en ook wanneer het moet worden verbeterd.

Analyse

Er zijn tal van websites en-applicaties bieden om het analyseren van de locatie van een webpagina en vervolgens zorgen voor een lijst van actiepunten met betrekking tot hoe de site kan worden verbeterd.
Een volledige controle dient onder meer te omvatten technische analyse van de code en de prestaties van de website met veel gelijktijdige gebruikers. Bovendien moet het leveren van een volledige interne en externe link assessment, check in social media zichtbaarheid en kritisch evalueren hoe de website presteert in de zoekmachines.

Maar vergeet niet, dit zijn niet de enige dingen die een audit zal identificeren. Het moet ook de antwoorden vinden op deze vragen:

Het probleem met SEO (Search Engine Optimization) is dat het een inherent eindeloos, maar zeer noodzakelijk, taak.
Er zijn vele andere details die moeten ook worden gecontroleerd, maar deze vertegenwoordigen de kritieke dat moet goed zijn voor een website om te slagen.
Deze voorzieningen hoeven niet veel te kosten om te gebruiken, en ze kunnen een groot verschil maken voor een website die probeert in te breken in een hogere pagina ranking.

  • Is de website mobiel vriendelijk?
  • Zijn er gebroken links op de site?
  • Is de Meta-informatie geldig?
  • Hoe snel pagina ‘ s laden?
  • Zijn de afbeeldingen te groot?
  • Hoeveel backlinks bestaan?
  • Heb je een schema?
  • Is de URL structuur te ingewikkeld?

SEO service
Alle vestigingen moeten een periodiek, ten minste eenmaal per jaar, voor het identificeren van potentiële zwakke punten, en ook om te zoeken naar verbeteringen, zelfs in de gebieden die lijkt prima te zijn.
Diep van binnen weten ze op een bepaald punt hun auto fout zal gaan, waarschijnlijk van iets minderjarige die werd achtergelaten om te etteren, maar zij geven de voorkeur om te leven in een voortdurende automotive onwetendheid.

De feedback loop

Er zijn ook veel onzichtbare factoren die een rol spelen, zoals een zeer geliefd stuk van de inhoud die u hebt toegevoegd, die de resultaten vertekenen, of voor de pagina die u te zien op meer zoekopdrachten.
Wat u hoeft te doen is het bijhouden van uw pagina ranking, en hopelijk zien dat na al deze aanpassingen, de pagina is beter gerangschikt in een heel scala van zoekmachines.
Het is dan een kwestie van herhalen van deze oefening aan te scherpen de site in een optimale staat voor de huidige bedrijfsleven dat de website actief is.
Google, Bing en Yahoo hebben allemaal hun eigen methoden voor de ranking: een aantal van de voorgestelde wijzigingen zullen helpen op zoeken in alle platforms, en sommige zijn specifiek voor één dienst.
Wat deze tools over het algemeen doen is kijken op de site, de structuur en de inhoud, het vervolgens verder onderzoeken search engine pagina ranking van de meest populaire zoekmachines.

De gewenste wijzigingen aan en verhoog uw plaats in de zoekresultaten en klik vervolgens op een van uw concurrenten maakt van soortgelijke werkzaamheden, duwen je weer naar beneden.

SEO bewegend doel

Bovendien zijn er externe invloeden die niet kunnen worden voorspeld, zoals het laatste nieuws verhaal dat betrekking heeft op uw sector, of een belangrijke vermelding op een high traffic site.
Op het einde, je moet er gewoon het beste maken van wat het web middelen die je hebt, met een degelijke SEO service provider om een regelmatige analyse en voeg de gewenste zoekwoorden en zinnen te trekken van meer verkeer.
Degenen die serieus zijn over pagina ranking en wil het verhogen van het aantal bezoekers van een site nodig om te investeren in SEO – en inderdaad eventueel contract een SEO service voor het beheren van alle dit, althans in het begin van de belangrijke fases van uw schijf om meer online aandacht.
Screaming Frog
Iedereen weet dat een persoon die heeft een auto, maar weigert om ooit kijken naar de motor olie of zelfs het waterpeil.
We nemen dezelfde aanpak met een website is even een heel slecht plan. Maar met de nieuwe en snel veranderende topologie van het web landschap, een site zou in de problemen sneller dan u ooit zou kunnen voorstellen.
En, nadat alle informatie is verzameld, een ‘hit list’ van veranderingen en verbeteringen gemaakt kunnen worden om vraagstukken aan te pakken.
Dit is vooral belangrijk als u bij het starten van een nieuwe functie aan de site, een nieuwe productlijn, of beginnen met een frisse marketing-oefening – als de analyse zou kunnen worden een van de eerste indicaties van hoe dit een invloed heeft gehad op het verkeer op de site, en hoe het zou moeten tweaken om optimaal gebruik te maken van de resulterende hogere profiel.