Web hosting vs WordPress vs Website builder? Welke is de beste

Voor:
Het belangrijkste voordeel van een website building tool is de snelheid. Geen van de andere twee opties kunt u een website operationeel binnen het uur, maar een gebouw tool kunt bereiken. De meeste hosting bedrijven hebben een soort van website creatie systeem dat je krijgt als onderdeel van het hosting pakket. Maar als u wilt maken van een e-commerce oplossing, dan is het waarschijnlijk dat u zal gebruik maken van de ruimte op de server voor het hosten van een derde-partij-platform, of een volledig op maat gebouwde site.
Web hosting is het equivalent van het huren van een zaal, maar het doen van alle catering jezelf, zodat u om te kiezen precies wat de mensen eten.
GoDaddy Managed WordPress
Met hosting van de website, een service provider verkoopt ruimte en toegang tot een server (virtuele server) waar de website kan bestaan, maar de inhoud van die locatie is helemaal naar beneden om de onderneming te voorzien – of bewerkt door hen of een ander extern bedrijf.
Wat interessant is aan WordPress is dat je het kunt combineren met de web hosting optie. Dit is omdat het komt in twee versies: er is er één die wordt gehost door WordPress en iedereen kan gebruik maken van dit gratis, maar er is ook een download en installeer de versie die u kunt onderbrengen op eigen servers of via een web host.
Tegen:
GoDaddy web hosting

De grootste uitdaging voor iedereen die het ontwerpen van een website met behulp van WordPress is dat het uiteindelijke uiterlijk van de website kan worden subtiel is anders dan het was aanvankelijk de bedoeling was, omdat de manier waarop WordPress werkt en de lay-outs die het ondersteunt.

1. Web hosting

Wat je hebt gekocht is de opslag ruimte en de toegang tot de site voor internet-gebruikers, en de rest is aan u.
Voor:
Voor:
Een gemakkelijke manier om te denken van deze verschillende opties is om te denken aan het organiseren van een bruiloft receptie.

 • Totale flexibiliteit
 • Geschikt voor e-commerce
 • Gemakkelijk schaalbaar

Een gemakkelijke manier om te denken van deze verschillende opties is om te denken aan het organiseren van een bruiloft receptie.

 • Flexibel
 • Gemakkelijk te onderhouden
 • Geweldig voor blogs

Een gemakkelijke manier om te denken van deze verschillende opties is om te denken aan het organiseren van een bruiloft receptie.

 • Snel
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Vereist weinig technische kennis

Kijken we meer in detail in op wat elke optie biedt, en de sterke en zwakke punten van deze verschillende benaderingen.

 • Kan worden inflexibele
 • De resultaten lijken
 • Schaalbaarheid kan een probleem zijn