Amazon Prime te tonen 20 Premier League inrichtingen – en u kunt kijken ze allemaal gratis

Ok, dus het zal slechts voor 20 wedstrijden in December en u zult moeten nemen uit een Amazon Prime gratis trial (als je dat al niet bent geabonneerd), maar toch…gratis Premier League voetbal!
Dat is geweldig nieuws als je al betalen £7.99 per maand voor een Prime-lidmaatschap (super handig met de Prime Dag verkoop extravaganza net om de hoek). Bereid uw time machine instellen voor het begin van 1992, als top vlucht het engelse voetbal is over om terug te keren naar uw schermen zonder dat het u een cent – en nee, we zijn niet te tellen die korrelige live streams u vinden op Reddit. En, als je vloeken je geluk, want je hebt geboekt zelf een Kerst-tijd vakantie, er is nog een manier om naar te kijken. Pak je een VPN en daarna inloggen op Amazon Prime Video alsof u terug in het verenigd koninkrijk.
Het was vorig jaar aangekondigd dat Amazon Prime Video had de rechten gekocht van een aantal games in de 2019/2020 EFL seizoen. We weten nu dat de TV-streaming service heeft de exclusieve rechten om toon alle 10 armaturen in December 3-5 en in de traditionele ‘ Boxing Day slot. Tussen hen, ze zijn voorzien van een smaakvolle inrichting, zoals Manchester United vs Tottenham Hotspur en de Merseyside derby.
Maar, als je nog nooit een Prime-lid zijn voordat u kunt van de gelegenheid gebruik om de tijd van een gratis proefperiode van 30 dagen in het begin van December en krijg alle 20 wedstrijden zonder het betalen van een cent. Je kan zelfs ontdekken dat het nuttig is voor uw kerstinkopen rond die tijd.