Amazon ‘ s Echo-Stip Kinderen Edition is luider en helderder dan ooit

Na het jaar gratis abonnement, FreeTime kosten ,99 per maand “plus van toepassing zijnde belastingen”. Het abonnement vernieuwt automatisch elke maand, maar u kunt elk moment opzeggen door een bezoek aan de Amazone Ouder Dashboard of contact opnemen met de klantenservice”.
Image credit: Amazon Dus, wat is er nieuw dit jaar kindvriendelijke mini smart speaker? Goed, het komt nu met een zwierig rainbow stripe patroon grille, alsmede komen in een meer rustige blauwe kleurenschema dat zal waarschijnlijk een beroep op oudere kinderen.
De nieuwe Echo-Stip Kinderen Edition 2019 komt met kindvriendelijke extra ‘ s, waaronder een twee-jaar schade vervanging onder garantie, een schattige regenboog ontwerp, en een jaar abonnement op de FreeTime Unlimited kind-gerichte service.

De Echo-Stip Kinderen Edition 2019 zelf kost .99 – echter, Amazon hebben momenteel een introductieprijs van .99. Zelfs met de korting, dat is nog 20 dollar duurder dan de reguliere derde-generatie Echo-Stip.
Image credit: Amazon

Veiligheid komt op een prijs

Volgens Amazon is, is de verbeterde Dot is 70% harder dan het vorige model – dus is het misschien een goed idee om te investeren in een aantal goede kwaliteit oordopjes. Tenzij je graag het geluid van je kinderen’ muziek schalt uit op alle uren, natuurlijk.
Via Engadget
Hebben uitgebracht een kids-vriendelijke versie van de Echo-Stip vorig jaar, Amazon heeft gegeven de populaire smart speaker een frisse nieuwe look en een harder geluid voor 2019.
Ingeschakeld door Alexa, FreeTime Unlimited geeft ouders gemoedsrust dat de inhoud van hun kinderen is de toegang tot de leeftijd passende, bijvoorbeeld, de kinderen zijn in staat om te luisteren naar “meer dan 1.000 passende Hoorbare audiobooks”, evenals “muziek af te spelen, verhalen te horen, bel goedgekeurd vrienden en familie en ontdek een wereld van kindvriendelijke vaardigheden”, aldus de Amazone.